got some new codes...can you help? - Page 3 - GM Forum - Buick, Cadillac, Olds, GMC & Pontiac chat

1992-1999 Series I L27 (1992-1994 SE,SLE, SSE) & Series II L36 (1995-1999 SE, SSE, SLE) and common problems for the Series I and II L67 (all supercharged models 92-99) Including Olds 88's, Olds LSS's and Buick Lesabres Please use General Chat for non-mechanical issues, and Performance and Brainstorming for improvements.

got some new codes...can you help?

Reply

 
 
 
Old 11-10-2007, 09:48 AM
  #21  
Senior Member
Posts like a 4 Banger
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2007
Location: waukesha, WI
Posts: 112
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Triple X is on a distinguished road
Default

lol right that **** was funny when i just pressed the button on the wheel and all the **** started to happen...lol thanks you so much for all you help!!!!!!!!
Triple X is offline  
Reply With Quote
Old 11-12-2007, 09:26 AM
  #22  
Senior Member
Posts like a 4 Banger
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2007
Location: waukesha, WI
Posts: 112
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Triple X is on a distinguished road
Default

mmm....does any body have any incite on this? (see previous posts)
Triple X is offline  
Reply With Quote
Old 11-12-2007, 09:50 AM
  #23  
DINOSAURUS BOOSTUS

Expert Gearhead
 
BillBoost37's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Enfield, CT
Posts: 41,391
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
BillBoost37 is a glorious beacon of lightBillBoost37 is a glorious beacon of lightBillBoost37 is a glorious beacon of lightBillBoost37 is a glorious beacon of lightBillBoost37 is a glorious beacon of lightBillBoost37 is a glorious beacon of light
Default

This appears to be a grounding issue.

Have the ground busses been looked over?
BillBoost37 is offline  
Reply With Quote
Old 11-12-2007, 02:38 PM
  #24  
Senior Member
Posts like a Northstar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Waukesha, Wisconsin
Posts: 547
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Blownville is on a distinguished road
Default

No not yet. I mentioned that to him and we are gonna take a look at them as soon as I have a day open to help him out. Do you happen to know all of the ground locations on the engine besides the one below the ICM? Thanks.
Blownville is offline  
Reply With Quote
Old 11-12-2007, 02:54 PM
  #25  
DINOSAURUS BOOSTUS

Expert Gearhead
 
BillBoost37's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Enfield, CT
Posts: 41,391
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
BillBoost37 is a glorious beacon of lightBillBoost37 is a glorious beacon of lightBillBoost37 is a glorious beacon of lightBillBoost37 is a glorious beacon of lightBillBoost37 is a glorious beacon of lightBillBoost37 is a glorious beacon of light
Default

PM someone with 93 FSM'*.. I'm not 100% positive.

S2'* have a ground next to the oil pressure sender for sensors and the battery cable to the front of the engine, that is the main engine ground.. I think the 93 battery cable grounds under the ICM, there is probably another for sensors. Then the ground busses by each door sill. I'd like to think that'* the main ones you'd want to check, but getting confirmation would be worthwhile.
BillBoost37 is offline  
Reply With Quote
Old 11-12-2007, 04:33 PM
  #26  
Senior Member
Posts like a Northstar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Waukesha, Wisconsin
Posts: 547
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Blownville is on a distinguished road
Default

Ok cool thanks.
Blownville is offline  
Reply With Quote
Old 11-13-2007, 10:19 AM
  #27  
Senior Member
Posts like a 4 Banger
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2007
Location: waukesha, WI
Posts: 112
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Triple X is on a distinguished road
Default

yes...thank you
Triple X is offline  
Reply With Quote
Old 11-18-2007, 01:28 AM
  #28  
Senior Member
Posts like a Northstar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Waukesha, Wisconsin
Posts: 547
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Blownville is on a distinguished road
Default

Ok guys we cleaned the ground busses and took care of some corosion, and hopefully the interior electrical gremlins are gone now . We had mixed problems with both the O2 and the MAF sensors. For some reason this seems like the two cancel each other out. For the O2 the new Bosch one that was in there was not flipping between rich/lean. So we went to a bunch of parts stores and no one has anything but Bosch ! We decided to put in his old one and it worked with the MAF reading 0. wen then took out the MAF and put in the JY one I had, and it worked but the car runs like crap and the O2 stopped flipping. If we disconnect the MAF the car runs fine. Plug it in and it runs like crap ie. barely idles. I told Jason to get the Denso one from the place I got mine from, but I am still confused on the MAF. Could we have 2 bad ones?
Blownville is offline  
Reply With Quote
Old 11-20-2007, 09:42 AM
  #29  
Senior Member
Posts like a 4 Banger
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2007
Location: waukesha, WI
Posts: 112
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Triple X is on a distinguished road
Default

please see post above....

thanks man for all your help...oh i still get a little flicker on the dash..lol
Triple X is offline  
Reply With Quote
Old 11-20-2007, 09:50 AM
  #30  
DINOSAURUS BOOSTUS

Expert Gearhead
 
BillBoost37's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Enfield, CT
Posts: 41,391
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
BillBoost37 is a glorious beacon of lightBillBoost37 is a glorious beacon of lightBillBoost37 is a glorious beacon of lightBillBoost37 is a glorious beacon of lightBillBoost37 is a glorious beacon of lightBillBoost37 is a glorious beacon of light
Default

Sounds like two bad ones..
BillBoost37 is offline  
Reply With Quote

Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: got some new codes...can you help?


Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.