my car wont start - Page 3 - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat


Oldsmobile When starting new posts, please specify YEAR, MAKE, MODEL, ENGINE type, and whatever modifications you have made.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-07-2010, 03:37 PM   #21
-= Site Promoter =-
Posts like a Camaro
Thread Starter
 
94cutlassvert's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: mesa az
Posts: 1,153
Thanked 0 Times in 0 Posts
94cutlassvert is on a distinguished road
Default

okay i will mess with that tommorow im getting ready for work here shortly
94cutlassvert is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2010, 05:40 PM   #22
-= Site Promoter =-
Posts like a Camaro
Thread Starter
 
94cutlassvert's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: mesa az
Posts: 1,153
Thanked 0 Times in 0 Posts
94cutlassvert is on a distinguished road
Default

on another forum people were suggesting arcing
94cutlassvert is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2010, 06:34 PM   #23
Retired Senior Admin

Expert Gearhead
 
Danthurs's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Sheboygan Wisconsin
Posts: 29,661
Thanks: 0
Thanked 16 Times in 13 Posts
Danthurs is a name known to allDanthurs is a name known to allDanthurs is a name known to allDanthurs is a name known to allDanthurs is a name known to allDanthurs is a name known to all
Default

That don't really sound like arching to me, but on a video it'* hard to say sometimes. Start it up at night and turn all the lights off. Then take a spray bottle and mist everything down. Any arching will show up as a blue flash.
Danthurs is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2010, 01:41 AM   #24
-= Site Promoter =-
Posts like a Camaro
Thread Starter
 
94cutlassvert's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: mesa az
Posts: 1,153
Thanked 0 Times in 0 Posts
94cutlassvert is on a distinguished road
Default

it has to be i cant see anything but it is running on 5 cylinders and the exhaust is rich
94cutlassvert is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2010, 03:09 AM   #25
-= Site Promoter =-
Posts like a Camaro
Thread Starter
 
94cutlassvert's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: mesa az
Posts: 1,153
Thanked 0 Times in 0 Posts
94cutlassvert is on a distinguished road
Default

tick is mostly gone dielectric grease quieted it and then after a drive it was gone compleatly, but now it is still running like **** i ran it up to 4500rpm and it hardly got to 30 felt like it had a 3100. and i have a whine from the pass side. im thinking the whine was from the belt area as i had less ps assist
94cutlassvert is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
1994 bonneville-wont start, wont run backwoodsfab 1992-1999 0 10-09-2008 07:27 PM
CAR WONT START! Security system messed! UPDATED!!!!!!!!!!!!! SSEimatt93 Everything Electrical & Electronic 12 12-20-2003 04:11 PM
car wont start!!!!!!!! Buggie 1992-1999 2 09-14-2003 02:48 AM
93 SSEi wont start(please help i need this car to run) SSEimatt93 1992-1999 20 08-31-2003 01:09 AM
Car wont start Buggie 1992-1999 1 08-18-2003 07:05 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 02:35 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.