New to me 93 SSei... Got problems/questions - Page 2 - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat


1992-1999 Series I L27 (1992-1994 SE,SLE, SSE) & Series II L36 (1995-1999 SE, SSE, SLE) and common problems for the Series I and II L67 (all supercharged models 92-99) Including Olds 88's, Olds LSS's and Buick Lesabres Please use General Chat for non-mechanical issues, and Performance and Brainstorming for improvements.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-16-2008, 12:13 PM   #11
Member
Posts like a V-Tak
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2007
Location: Ontario, Canada
Posts: 95
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
93bonnieNclyde is on a distinguished road
Default

OK, bumping this up because I brought the car home last night. Very good shape for the year, but the heater control really has me baffled. I had it working for a few seconds last night, it came on after I footed the fuse panel. what I mean is, I just bumped my foot around the fuse panel, and it turned on and worked fine. now, today, it'* off again, and I cant get it to come back on. Could the alarm/remote start be screwing things up? I think they might have wired the heater to it somehow. When I try to use the auto start, it starts, then runs for 5 seconds, the whole time the starter stays engaged, then it shuts off.
93bonnieNclyde is offline   Reply With Quote
Old 10-16-2008, 10:49 PM   #12
Junior Member
Posts like a V-Tak
 
Join Date: Sep 2008
Location: Vancouver, WA.
Posts: 25
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
392Bonnies is on a distinguished road
Default

Here'* a thought on your heater/starting issue. When you said that your foot banged the heater perhaps leads to believe that there may be a connection problem (ground or power) of some sort. Then you said there was a remote start/alarm perhaps wired in the system somewhere? I would probably remove that system for the time being (not to throw it away) so you can put the car back to factory specs., find the heater control issue, then if you want that system on the car go to the manufacturers web site and get correct installation setup, simply because there may have been some fudging when it was originally installed and as you said could be getting some cross talk. Try that and see if it gets better.
392Bonnies is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Questions,Questions,Questions.......... dbeast420 Lounge 2 05-06-2006 03:49 AM
Problems, Problems, Problems... swartlkk 2000-2005 2 11-04-2005 08:57 PM
problems, problems, problems big_boss2010 1992-1999 15 04-25-2004 09:05 PM
The GTP got a new mod, so the SSEi got an old one!!! dbtk2 Performance, Brainstorming & Tuning 4 04-05-2004 01:26 AM
Questions questions questions big_boss2010 1992-1999 2 09-06-2003 01:41 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 05:11 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.