Help Please! 90 LE Tries but no start. - Page 3 - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat


1987-1991 Parley with regards to your 1987 to 1991 Bonneville, Olds 88 or Buick Le Sabre Please use General Chat for non-mechanical issues, and Performance and Brainstorming for improvements.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12-22-2005, 03:30 AM   #21
Junior Member
Posts like a Ricer Type-R
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
willwren is on a distinguished road
Default

What concerns me is the uneven injector flow. On startup, they should all tickle evenly together. If they don't, something is wrong in the rail. All of them SHOULD see the same flow and pressure, and should be getting the same signal from the PCM.
willwren is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2006, 12:26 PM   #22
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
mstopkey is on a distinguished road
Default FIXED!

All injectors except the one I replaced were plugged on top in the small cone shaped screen. Cleaned the screens and rail and FPR. Started right up! Shortly thereafter it develpoed a miss. Plugged injector again I suppose. Goint to spend today flushing the fuel system again.

Thanks for everyone'* help! I have now invested about $800 in it, but it should be in good shape after this.
Question. After it started, the CEL was on. Missfire code? I am going to search web for codes and run these down.

THANKS AGAIN![/b]
mstopkey is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2006, 12:49 PM   #23
BANNED
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
banned3800 is on a distinguished road
Default Re: FIXED!

Quote:
Originally Posted by mstopkey
All injectors except the one I replaced were plugged on top in the small cone shaped screen. Cleaned the screens and rail and FPR. Started right up! Shortly thereafter it develpoed a miss. Plugged injector again I suppose. Goint to spend today flushing the fuel system again.

Thanks for everyone'* help! I have now invested about $800 in it, but it should be in good shape after this.
Question. After it started, the CEL was on. Missfire code? I am going to search web for codes and run these down.

THANKS AGAIN![/b]
What was the code?

__________________
Best Car Insurance | Auto Protection Today | FREE Trade-In Quote
banned3800 is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2006, 04:14 PM   #24
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
mstopkey is on a distinguished road
Default Code

No more code. Cleared ECM. Flushed fuel system again. Light did not come back on. Missfire still there. Comes, goes. I think # 5 injector is sticking. When I pulled injector connectors one at a time with it running, #5 made no drop in RPM'*.
Also, the tach seems to read double what engine speed is. I know that when I raised RPM'* in park, that engine certainly did not sound like it was pegging 7K! What could that be?
mstopkey is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
He tries to be cool with the kids... sonoma_zr2 Lounge 1 03-16-2008 12:29 PM
Man Tries to Cash $50K Check From God sonoma_zr2 Lounge 6 03-01-2007 03:16 PM
Press brake and it tries to start? option2 Lounge 13 12-23-2006 08:17 PM
F-35 tries it's wings sonoma_zr2 Lounge 4 12-20-2006 11:04 AM
Little kid tries to insult me....made him look like an idiot dbtk2 General GM Chat 25 06-13-2004 12:44 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 09:30 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.