I need a tech who knows lights and fuses - Page 2 - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat


GMC/Chevrolet Truck/SUV When starting new posts, please specify YEAR, MAKE, MODEL, ENGINE type, and whatever modifications you have made.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-30-2012, 07:54 PM   #11
Junior Member
 
Z400 Rider's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Z400 Rider is on a distinguished road
Default

Have you checked the brake light switch under the dash
Check the plug in at the lights for power with the brake pedal pushed down
My wife'* Buick brake lights didn't work and the blinkers did
Her blinker switch was bad and wouldn't let the brake lights work but the blinkers did

hope this helps





.
Z400 Rider is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2012, 06:17 PM   #12
BANNED
Posts like a Supercharger
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2009
Location: Wahpeton, North Dakota
Posts: 183
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
zigger21 is on a distinguished road
Default

That is awesome news I hope thats the problem Ill check it out was I get back home. Thanks you so much for trying to help; Take Care
zigger21 is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2012, 03:45 PM   #13
BANNED
Posts like a Supercharger
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2009
Location: Wahpeton, North Dakota
Posts: 183
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
zigger21 is on a distinguished road
Default Found the problem but need a solution

OK hear is whats happening, when I unhook the turn signals, the driving lights and brake lights work fine, but when I hook up the turn signals the driving lights and brake lights wont work and the turn signals work. Do I need a resistir in between the lights on the turn signals?? Its wierd because the Turn signals are not hooked up and the driving lights and stop lights work but when I plug in the turn signal socket the driving lights automatically turn off?
zigger21 is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2012, 04:14 PM   #14
BANNED
Posts like a Supercharger
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2009
Location: Wahpeton, North Dakota
Posts: 183
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
zigger21 is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by zigger21 View Post
OK hear is whats happening, when I unhook the turn signals, the driving lights and brake lights work fine, but when I hook up the turn signals the driving lights and brake lights wont work and the turn signals work. Do I need a resistir in between the lights on the turn signals?? Its wierd because the Turn signals are not hooked up and the driving lights and stop lights work but when I plug in the turn signal socket the driving lights automatically turn off?
I forgot to mention that I put LED front turn lights also would this effect the tail lights because it has the hyperflash to them. Its so strange that when I pull the turnsignal wire on the tail light the drive and stop light dont work but when I hook the turn signal up without even having the turn signal activated the drive lights instantly turn off with no brake lights. I need some help because Right now my Yukon is not mobile I cant go out. At least I know that there is no LED'* burnt out because when I wire them up they all do work without the Driving or brake and the turn signals work but when the turn signals are disconnected in the rear the Drive and Brake lights work??
zigger21 is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2012, 04:16 PM   #15
BANNED
Posts like a Supercharger
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2009
Location: Wahpeton, North Dakota
Posts: 183
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
zigger21 is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by zigger21 View Post
I forgot to mention that I put LED front turn lights also would this effect the tail lights because it has the hyperflash to them. Its so strange that when I pull the turnsignal wire on the tail light the drive and stop light dont work but when I hook the turn signal up without even having the turn signal activated the drive lights instantly turn off with no brake lights. I need some help because Right now my Yukon is not mobile I cant go out. At least I know that there is no LED'* burnt out because when I wire them up they all do work without the Driving or brake and the turn signals work but when the turn signals are disconnected in the rear the Drive and Brake lights work??

I meant to say :Its so strange that when I pull the turnsignal wire on the tail light the drive and stop light work but when I hook the turn signal up without even having the turn signal activated the drive lights instantly turn off with no brake lights.
zigger21 is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
need a map of the fuses ismkwdfkit Everything Electrical & Electronic 2 04-08-2010 12:47 PM
I need someone who knows bout this stuff ChiTownRiv General GM Chat 11 11-16-2007 08:08 AM
debating... anyone who knows motorcycles check this and help FiReDeViL Lounge 5 05-28-2007 10:10 AM
Lights,lights, and more lights... fdh01bonneville Detailing & Appearance 3 05-13-2007 05:19 AM
So, who knows about websites and updating them? driverjohn2005 Lounge 6 12-11-2006 05:17 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 08:08 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.