2013 Traverse Front turn signals not working - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat


Chevrolet When starting new posts, please specify YEAR, MAKE, MODEL, ENGINE type, and whatever modifications you have made.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 08-09-2014, 08:28 AM   #1
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
KenD is on a distinguished road
Default 2013 Traverse Front turn signals not working

A month ago, I had a pinhole in the radiator and the local dealership replaced the radiator (under warranty). The front turn signals haven't worked since so I'm assuming there is more than likely a group of wires somewhere that just needs to be plugged back in. The dealership is busy and my wife is leaving town in three days. I have looked at a wiring diagram but can't figure it out. Anyone have any idea? Thank you.
KenD is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2014, 08:45 AM   #2
Senior Member
True Car Nut
 
jwfirebird's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: western,ny state
Posts: 9,616
Thanked 563 Times in 481 Posts
jwfirebird has a reputation beyond reputejwfirebird has a reputation beyond reputejwfirebird has a reputation beyond reputejwfirebird has a reputation beyond reputejwfirebird has a reputation beyond reputejwfirebird has a reputation beyond reputejwfirebird has a reputation beyond reputejwfirebird has a reputation beyond reputejwfirebird has a reputation beyond reputejwfirebird has a reputation beyond reputejwfirebird has a reputation beyond repute
Default

probably a common ground that needs bolted down, or a plug like you say. you have to follow the wires and see. you may have to take headlights or something apart to see. on those types of vehicles you have to take stuff apart to be able to see anything
jwfirebird is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2014, 10:29 AM   #3
Senior Member
True Car Nut
 
rjolly87's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Las Cruces, NM
Posts: 6,854
Thanked 298 Times in 246 Posts
rjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant future
Default

Have you checked the fuses by chance? It'* possible something was annoyed on the teardown and reassembly.
rjolly87 is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2014, 09:53 PM   #4
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
KenD is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by jwfirebird View Post
probably a common ground that needs bolted down, or a plug like you say. you have to follow the wires and see. you may have to take headlights or something apart to see. on those types of vehicles you have to take stuff apart to be able to see anything
I looked from the top which is about all I can physically do anymore. I made an appointment with the dealer. August 27th is the earliest they could get me in.
KenD is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2014, 09:55 PM   #5
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
KenD is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by rjolly87 View Post
Have you checked the fuses by chance? It'* possible something was annoyed on the teardown and reassembly.
I did check the fuses. However, unless I am mistaken, the owners manual showed only fuses for the left side and right side, and not the front and rear. All lights on the rear are working fine including the blinkers. I have since found that the fog lamps aren't working either.
KenD is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Windshield Wipers wont turn off, no Turn Signals, door lock won't work, etc methatswho Pontiac 3 03-15-2015 09:26 PM
Hazards/Turn Signals not working Tagdot Buick 17 07-31-2014 07:13 PM
odometer speedometer turn signals cruise control not working YoungGovna Bonneville GXP/ Northstar Powered Cars 2 12-08-2011 08:35 PM
Turn signals aren't working (fixed-ish) radomirthegreat Everything Electrical & Electronic 14 03-01-2011 06:23 PM
turn signals working only on left side of vehicle. egladman Everything Electrical & Electronic 5 01-29-2008 10:15 PM


Tags
traverse, turn signal

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 09:04 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.