92 LeSabre no power slow acceleration - Page 7 - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat


Buick When starting new posts, please specify YEAR, MAKE, MODEL, ENGINE type, and whatever modifications you have made.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-08-2012, 12:39 AM   #61
Senior Member
Posts like a Turbo
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 407
Thanked 18 Times in 14 Posts
Kimberly will become famous soon enoughKimberly will become famous soon enough
Default

By the way, I posted a scan over at my problem with the wiring for the ICM. I can also provide you with the pinout of the computer connectors if you need them as your 92 uses the same computer as my 93.
Kimberly is offline   Reply With Quote
Old 03-13-2012, 11:32 AM   #62
Junior Member
Posts like a V-Tak
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 26
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
DougC is on a distinguished road
Default

Well, it may be fixed. I replaced the ICM and the Coil last week. I don't know which part was the problem, I broke the last tab on the old coil while replacing the ICM. Doh! Anyway, I drove it to/from work Friday, yesterday, and today and it has been running like a top. No stalling or bucking. I will be fully convinced the issue is solved after a week or so.

Thanks to everyone for their help, it is much appreciated.

Doug
DougC is offline   Reply With Quote
Old 03-13-2012, 12:25 PM   #63
Senior Member
True Car Nut
 
jwfirebird's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: western,ny state
Posts: 9,616
Thanked 563 Times in 481 Posts
jwfirebird has a reputation beyond reputejwfirebird has a reputation beyond reputejwfirebird has a reputation beyond reputejwfirebird has a reputation beyond reputejwfirebird has a reputation beyond reputejwfirebird has a reputation beyond reputejwfirebird has a reputation beyond reputejwfirebird has a reputation beyond reputejwfirebird has a reputation beyond reputejwfirebird has a reputation beyond reputejwfirebird has a reputation beyond repute
Default

hope you got it
jwfirebird is offline   Reply With Quote
Old 03-13-2012, 01:17 PM   #64
Senior Member

True Car Nut
 
WilliamE's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: VA
Posts: 3,087
Thanked 418 Times in 376 Posts
WilliamE has a reputation beyond reputeWilliamE has a reputation beyond reputeWilliamE has a reputation beyond reputeWilliamE has a reputation beyond reputeWilliamE has a reputation beyond reputeWilliamE has a reputation beyond reputeWilliamE has a reputation beyond reputeWilliamE has a reputation beyond reputeWilliamE has a reputation beyond reputeWilliamE has a reputation beyond reputeWilliamE has a reputation beyond repute
Default

^^^ What he said! Let us know if its still running good in a week.
WilliamE is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2012, 12:21 AM   #65
Junior Member
Posts like a V-Tak
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 26
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
DougC is on a distinguished road
Default

Well, so far so good. I have driven the car to and from work for the past week and a half. Around 600-700 miles. No stalling or bucking. I think I got it. Thanks to everyone for their responses and help. This is a great forum and I plan on still reading and will help out others if I can.

Doug
DougC is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2012, 06:00 AM   #66
Senior Member

True Car Nut
 
WilliamE's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: VA
Posts: 3,087
Thanked 418 Times in 376 Posts
WilliamE has a reputation beyond reputeWilliamE has a reputation beyond reputeWilliamE has a reputation beyond reputeWilliamE has a reputation beyond reputeWilliamE has a reputation beyond reputeWilliamE has a reputation beyond reputeWilliamE has a reputation beyond reputeWilliamE has a reputation beyond reputeWilliamE has a reputation beyond reputeWilliamE has a reputation beyond reputeWilliamE has a reputation beyond repute
Default

Quote:
Originally Posted by DougC View Post
Well, so far so good. I have driven the car to and from work for the past week and a half. Around 600-700 miles. No stalling or bucking. I think I got it. Thanks to everyone for their responses and help. This is a great forum and I plan on still reading and will help out others if I can.

Doug
Great news!
WilliamE is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
95 Lesabre - Trying to read OBD 1.5 codes, acceleration/starting problems jacfalcon Buick 14 06-22-2016 02:52 AM
1998 GMC Jimmy Slow Acceleration silverncold909 GMC/Chevrolet Truck/SUV 3 12-31-2011 03:47 PM
Slow acceleration kparrent 1992-1999 6 02-23-2010 08:59 AM
My Easter Sunday wheels.... sharp, but slow....five-slow. OLBlueEyesBonne Lounge 6 04-09-2007 12:25 AM
92 SE slow acceleration dwc 1992-1999 4 08-25-2006 10:40 AM


Tags
no power, slow acceleration

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 07:40 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.