Middle Console Lights Aren't Working Right.... - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat


1992-1999 Series I L27 (1992-1994 SE,SLE, SSE) & Series II L36 (1995-1999 SE, SSE, SLE) and common problems for the Series I and II L67 (all supercharged models 92-99) Including Olds 88's, Olds LSS's and Buick Lesabres Please use General Chat for non-mechanical issues, and Performance and Brainstorming for improvements.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 08-07-2003, 01:12 AM   #1
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2003
Location: N.Y
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
WallyWires is on a distinguished road
Default Middle Console Lights Aren't Working Right....

Hey Guys,.,., I got a 97 SSEI... The middle console (Normal & Performance Shift, Performance & Touring Ride and Traction Control) buttons with lights aren't working properly. The Ride controls (Touring & perforance) lights both come on after I start the car... and doesn't ever change... but when I select one, I can feel the suspension difference.
The traction control is fine.. But the Shift Buttons (Normal & Performance) dont work at all.. I dont know if the bulb is out (which I doubt.) But the Lovely and caring Dealership (sarcastic tone) told me there is nothing they can do for me other than order another middle console piece. After I got one from the Junk Yard... it had the same exact problems....

Any Advice...... as much explaination as possible would be great..... Thankx....
WallyWires is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2003, 06:39 AM   #2
Member
Posts like a V-Tak
 
Join Date: Dec 2002
Location: Tel Aviv, Israel
Posts: 73
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
uri14979 is on a distinguished road
Default

Both ride control lights being on at the same time indicates a problem in the electonically controlled suspension. It means that the computer has stored an error code, and you should take it to a place that has a scanner and knows how to use it.

I'm not sure about the shift lights.
uri14979 is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2003, 05:30 PM   #3
Senior Member
True Car Nut
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 3,392
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
fuddyduddy121 is on a distinguished road
Default

Your CCR struts are reporting a problem. Also, the LEDs/bulbs may be burned out on some of your other switches.
fuddyduddy121 is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2003, 03:59 AM   #4
Senior Member
Posts like a Turbo
 
aukc's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: vancouver, canada 1995 bonneville SSEi
Posts: 348
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
aukc is on a distinguished road
Default

aukc is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Turn signals aren't working (fixed-ish) radomirthegreat Everything Electrical & Electronic 14 03-01-2011 06:23 PM
Wipers aren't working kaziouz Everything Electrical & Electronic 1 01-22-2008 11:47 AM
Not starting, locks aren't working, etc. etc. Goo551 1992-1999 19 01-20-2006 08:13 PM
Right side speakers aren't working...PLEASE HELP! mmmoakes1 Audio (and aftermarket electronics) 4 08-04-2005 01:22 AM
Middle Console 0Tick 1992-1999 4 11-28-2002 04:31 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 06:46 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.