Engine misfireat 50 mph in overdrive - Page 3 - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat


1992-1999 Series I L27 (1992-1994 SE,SLE, SSE) & Series II L36 (1995-1999 SE, SSE, SLE) and common problems for the Series I and II L67 (all supercharged models 92-99) Including Olds 88's, Olds LSS's and Buick Lesabres Please use General Chat for non-mechanical issues, and Performance and Brainstorming for improvements.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 11-18-2003, 05:22 PM   #21
Junior Member
Posts like a Ricer Type-R
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Phallout is on a distinguished road
Default

I started the car at night and looked under the hood... I saw a spark arking from one of the plug wires. I bought some new plug wires and put them on... Went to start the car.... wouldn't start -> dead battery. I got a jump... drove it around a while to charge the battery, went home, then the car wouldn't start again... battery tested bad.

I got a new battery and it seems to be running fine (no missing or low idle).

I week ago my sisters Dodge Stratus was doing the same thing... missing at around 50 mph. Put new plug wires on her car and it took care of it.

Anybody else have any luck?
Phallout is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2003, 10:32 PM   #22
Senior Member
Posts like a Supercharger
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2002
Location: Holley, NY
Posts: 190
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
salmanman is on a distinguished road
Default Engine Misfire at 50mph

Changed the wires...didn't help
Changed the plugs .... didn't help
changed coil packs...didn't help
new injectors....nope
No codes
changed ECM..... seems to have fixed the problem....

Steve
salmanman is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2003, 10:41 PM   #23
Senior Member
True Car Nut
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 3,392
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
fuddyduddy121 is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by Phallout
I started the car at night and looked under the hood... I saw a spark arking from one of the plug wires. I bought some new plug wires and put them on... Went to start the car.... wouldn't start -> dead battery. I got a jump... drove it around a while to charge the battery, went home, then the car wouldn't start again... battery tested bad.

I got a new battery and it seems to be running fine (no missing or low idle).

I week ago my sisters Dodge Stratus was doing the same thing... missing at around 50 mph. Put new plug wires on her car and it took care of it.

Anybody else have any luck?
It'* all about plug wires.

fuddyduddy121 is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Engine pitch changes at 65 MPH jekokmey GMC/Chevrolet Truck/SUV 6 03-18-2014 05:54 PM
Went to store-had overdrive, coming back-NO OVERDRIVE Hafrod Buick 13 06-01-2006 10:44 PM
engine stumbling speed other then zero mph Masterbm 1992-1999 3 07-21-2005 07:04 PM
overdrive or not to overdrive duffer26 1992-1999 10 03-13-2004 12:09 AM
Engine Shut Down at 85 MPH and at 1/4 tank gas..help! 95neongirl 1992-1999 4 08-19-2003 02:22 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 04:09 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.