Won't start - Page 2 - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat


Oldsmobile When starting new posts, please specify YEAR, MAKE, MODEL, ENGINE type, and whatever modifications you have made.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-29-2014, 01:09 AM   #11
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2014
Location: Hayden, In.
Posts: 6
Thanked 0 Times in 0 Posts
bobed63 is on a distinguished road
Default

Installed new plugs and wires. Checked spark by removing plug connecting it to plug wire and watching for spark. do not have a spark tester.
bobed63 is offline   Reply With Quote
Old 06-29-2014, 01:23 AM   #12
Senior Member
True Car Nut
 
Soft Ride's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: BC Canada
Posts: 3,580
Thanked 335 Times in 298 Posts
Soft Ride has much to be proud ofSoft Ride has much to be proud ofSoft Ride has much to be proud ofSoft Ride has much to be proud ofSoft Ride has much to be proud ofSoft Ride has much to be proud ofSoft Ride has much to be proud ofSoft Ride has much to be proud of
Default

As Mike Mentioned, were you able to confirm with 100% certainty, the correct firing order?
Soft Ride is offline   Reply With Quote
Old 06-29-2014, 08:12 AM   #13
Senior Administrator


Certified Car Nut
 
Mike's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Horseheads, NY
Posts: 15,636
Thanked 990 Times in 769 Posts
Mike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond repute
Default

So you do have spark then right?
Mike is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2014, 03:23 AM   #14
Junior Member
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
96olds88 is on a distinguished road
Default

I have same thing..I got an ignition module (plate under coil packs) and vroom she fired right up.. try that out
96olds88 is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2014, 09:07 AM   #15
Senior Member

Certified GM nut
 
Tech II's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Location: Worcester, Ma.
Posts: 2,142
Thanked 778 Times in 608 Posts
Tech II has a reputation beyond reputeTech II has a reputation beyond reputeTech II has a reputation beyond reputeTech II has a reputation beyond reputeTech II has a reputation beyond reputeTech II has a reputation beyond reputeTech II has a reputation beyond reputeTech II has a reputation beyond reputeTech II has a reputation beyond reputeTech II has a reputation beyond reputeTech II has a reputation beyond repute
Default

Never got an answer from thread starter?

For those starting posts, it helps if you reply with your final solution...
Tech II is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Car just won't start-and windows won't roll down??? Jeff Jacobs 1992-1999 4 10-10-2017 06:42 AM
1994 Silhouette wipers won't start, or start and stop part way dancinmikeb Oldsmobile 1 11-04-2013 01:40 PM
Help!! 95 SE Won't Upshift at WOT-Now Won't Run-Fixed!!! 95BlkBonnieSE 1992-1999 13 04-06-2005 06:27 PM
I won! I WON...with 1 second left Jim W Lounge 32 07-02-2004 08:14 PM
Help! Car won't start Blk_Bonneville 1992-1999 3 12-31-1969 08:00 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 03:57 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.