need help with videos - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat


Lounge For casual talk about things unrelated to General Motors. In other words, off-topic stuff. And anything else that does not fit Section Description.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 08-27-2005, 07:49 PM   #1
Senior Member
True Car Nut
Thread Starter
 
rjolly87's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Las Cruces, NM
Posts: 6,857
Thanked 298 Times in 246 Posts
rjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant future
Default need help with videos

lately, as i go to watch a video in firefox, or even IE, the movie is completly black. the sound works perfectly fine and everything, its just that there is no picture, only black.

i am taliking about places like this:
http://videos.streetfire.net/Player....D807876ED5&p=0

i can watch a video perfectly fine in media player, but not in that environment. any suggestions?
rjolly87 is offline   Reply With Quote
Old 08-30-2005, 09:38 PM   #2
Senior Member
True Car Nut
Thread Starter
 
rjolly87's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Las Cruces, NM
Posts: 6,857
Thanked 298 Times in 246 Posts
rjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant future
Default

does anybody have any idea on this one?

this is becomming very annoying.
rjolly87 is offline   Reply With Quote
Old 08-30-2005, 10:13 PM   #3
Senior Member
True Car Nut
 
Join Date: May 2002
Posts: 2,936
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
sse1990 is on a distinguished road
Default

It is possible that you need to download some codecs. It is the only thing I can think of off hand.
sse1990 is offline   Reply With Quote
Old 08-30-2005, 10:15 PM   #4
Senior Member
True Car Nut
Thread Starter
 
rjolly87's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Las Cruces, NM
Posts: 6,857
Thanked 298 Times in 246 Posts
rjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant future
Default

Quote:
Originally Posted by sse1990
It is possible that you need to download some codecs. It is the only thing I can think of off hand.
nope, its not a codec issue.
rjolly87 is offline   Reply With Quote
Old 08-30-2005, 10:20 PM   #5
Senior Member
True Car Nut
 
toastedoats's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Fitchburg Ma _ToastedRice_
Posts: 6,837
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
toastedoats is on a distinguished road
Default

i notice that alot on putfile, sometimes i have to refresh the page a couple times
toastedoats is offline   Reply With Quote
Old 08-30-2005, 10:24 PM   #6
Junior Member
 
Join Date: Mar 2004
Location: Purgatory
Posts: 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
harofreak00 is on a distinguished road
Default

what version WMP u have?
harofreak00 is offline   Reply With Quote
Old 08-30-2005, 10:24 PM   #7
Senior Member
True Car Nut
Thread Starter
 
rjolly87's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Las Cruces, NM
Posts: 6,857
Thanked 298 Times in 246 Posts
rjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant future
Default

Quote:
Originally Posted by toastedoats
i notice that alot on putfile, sometimes i have to refresh the page a couple times
tried, no good.
this problem is there in firefox, and in internet explorer. i can take the same exact vid off of putfile <that didnt work>, save it, open it up, and watch the vid with no problems. unfortunately not all sites let you do that.

thanks for the ideas, keep them coming. if you like, hit me on any of the IM clients if you would like to do that.
rjolly87 is offline   Reply With Quote
Old 08-30-2005, 11:18 PM   #8
Senior Member
True Car Nut
 
Join Date: Aug 2003
Location: Salina, KS
Posts: 5,246
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
TrueWildMan is on a distinguished road
Default

Did you recently upgrade your nVidia driver?
TrueWildMan is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2005, 12:01 AM   #9
Senior Member
True Car Nut
Thread Starter
 
rjolly87's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Las Cruces, NM
Posts: 6,857
Thanked 298 Times in 246 Posts
rjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant future
Default

Quote:
Originally Posted by TrueWildMan
Did you recently upgrade your nVidia driver?
nope. havent installed any new drivers since the initial install. but the vids dont work on either monitor though <GeForce 4 primary, radeon 7000 secondary>
rjolly87 is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
1st videos after build (some more videos up) TJ'sblackbonne Your Ride: GM Pictures & Videos 12 08-28-2007 06:22 PM
Need for Speed.. Videos... bandit Lounge 1 07-11-2006 09:30 PM
Need host for videos! GonneVille Your Ride: GM Pictures & Videos 0 02-19-2005 11:21 PM
Club need someone to host a few videos for me JLAudioEclipse Lounge 2 04-19-2004 09:57 AM
WTF??? MY BIG PROBLEM......PLEASE HELP!!!!....videos CraZyDriVer868 1992-1999 46 09-04-2003 01:55 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 05:26 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.