help! - Page 2 - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat


Introductions for new members New to the Forum? Introduce yourself here. Been around awhile? Tell us about yourself. We at GMF Love to meet new Members! So pull up a chair and have a beverage.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-03-2012, 04:26 PM   #11
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
smithma29 is on a distinguished road
Default

yes i did and i have found the amp it is on the back of the drivers side rear seat
smithma29 is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2012, 04:31 PM   #12
Senior Administrator








Certified Car Nut
 
Mike's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Horseheads, NY
Posts: 15,645
Thanked 998 Times in 774 Posts
Mike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond repute
Default

Reason I ask about different vehicle and Theftlock is, it helps us rule things out.
1. The Theftlock on indicates that the radio had been re-installed recently.
2. Once theftlock is turned off, and no audio is heard, makes me wonder if some modifications have been done to the system prior to you buying the car. Did the previous owner mention anything about a different system?
Mike is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2012, 04:33 PM   #13
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
smithma29 is on a distinguished road
Default

yes i did and i did find the amp it is on the back of the drivers side back seat
smithma29 is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2012, 04:35 PM   #14
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
smithma29 is on a distinguished road
Default

no everything is bone stock
smithma29 is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2012, 06:46 AM   #15
Senior Member
True Car Nut
 
Buick96's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Michigan
Posts: 3,344
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Buick96 is on a distinguished road
Default

they might be aftermarket speakers that arent tuned to work on a bose stereo, because you had it reset the speakers may have to be tuned to it.


just a wild guess i cant say for sure.
Buick96 is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2012, 10:23 AM   #16
Senior Member
True Car Nut
 
jwfirebird's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: western,ny state
Posts: 9,616
Thanked 563 Times in 481 Posts
jwfirebird has a reputation beyond reputejwfirebird has a reputation beyond reputejwfirebird has a reputation beyond reputejwfirebird has a reputation beyond reputejwfirebird has a reputation beyond reputejwfirebird has a reputation beyond reputejwfirebird has a reputation beyond reputejwfirebird has a reputation beyond reputejwfirebird has a reputation beyond reputejwfirebird has a reputation beyond reputejwfirebird has a reputation beyond repute
Default

i think something maybe going on with your amp turn on wire i think it was orange on my bonnie, dont know about 2k+ but if that is cut or something happened to it you wont get sound. mine was small and almost chafed through at the connector on the back of the radio
jwfirebird is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2012, 10:39 AM   #17
Senior Administrator








Certified Car Nut
 
Mike's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Horseheads, NY
Posts: 15,645
Thanked 998 Times in 774 Posts
Mike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond repute
Default

I thought I read somewhere that the 2000+ radios were a direct drop in chassis. As in, you don't have to pull the harness out and plug in before putting the radio in. You just slide the radio in and it aligns itself with the connector.
Mike is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2012, 10:50 AM   #18
Senior Member
True Car Nut
 
jwfirebird's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: western,ny state
Posts: 9,616
Thanked 563 Times in 481 Posts
jwfirebird has a reputation beyond reputejwfirebird has a reputation beyond reputejwfirebird has a reputation beyond reputejwfirebird has a reputation beyond reputejwfirebird has a reputation beyond reputejwfirebird has a reputation beyond reputejwfirebird has a reputation beyond reputejwfirebird has a reputation beyond reputejwfirebird has a reputation beyond reputejwfirebird has a reputation beyond reputejwfirebird has a reputation beyond repute
Default

ive never had one apart. but i wouldnt think they would do something unique for that. my 03 and 07 monte'* are normal plugs that snap in.
jwfirebird is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2012, 08:11 AM   #19
Member
Posts like a V-Tak
 
Join Date: Feb 2012
Location: San Diego, CA
Posts: 72
Thanked 0 Times in 0 Posts
robone619 is on a distinguished road
Default

dealt with this issue before, call your local dealer and shoot them your VIN 9/10 they'll give you the code (entered with the hrs/mis of your clock), worst case scenerio your going to have to pull the deck out and get a serial number, if its anything like the older models just a bunch of snap connectors and a couple screws
robone619 is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2012, 09:36 AM   #20
Senior Member
Posts like a Northstar
 
silversurfer's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Neligh, Nebraska
Posts: 596
Thanked 2 Times in 2 Posts
silversurfer is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by Mike1995 View Post
I thought I read somewhere that the 2000+ radios were a direct drop in chassis. As in, you don't have to pull the harness out and plug in before putting the radio in. You just slide the radio in and it aligns itself with the connector.
That'* correct, there are just 4 tabs holding the Head unit in....it slides/plugs back in really easily. The 2000+ dash is probably one of the easiest dashes to take apart... Could maybe a bent prong in the plug-in be something to check?
silversurfer is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HELP HELP HELP-Did Pep Boys Damage Bonnie?? mprather 1992-1999 24 02-03-2010 08:21 AM
HELP HELP HELP, EXPERTS PLEASE !! statusplease 1992-1999 8 03-15-2008 06:49 PM
palm help (plz any help is good help) gojo83 Lounge 2 09-24-2007 10:34 PM
Back Three Plug wires NOT Coming off HELP HELP HELP VanFaasenC 2000-2005 1 10-04-2006 02:51 PM
Photoshop help! (FONT help now!) willwren Lounge 13 09-16-2003 03:34 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 03:37 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.