1997 Skylark Custom 3.1 liter temp rising slowly fan not working - Page 3 - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat


Buick When starting new posts, please specify YEAR, MAKE, MODEL, ENGINE type, and whatever modifications you have made.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-11-2012, 06:01 PM   #21
Member
Posts like a V-Tak
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2012
Location: British Columbia
Posts: 38
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
SweepSpear is on a distinguished road
Default

thanks mike it is whitish when this happen no grey no blue ..but lightly white ..see through kinda ..lots of droplets the looked clear no smell but exhaust smell and its not cold here it warm outside but is gone once warmed up and nothing again after i started after it was off 40 mins
SweepSpear is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2012, 06:27 PM   #22
Senior Administrator








Certified Car Nut
 
Mike's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Horseheads, NY
Posts: 15,645
Thanked 997 Times in 774 Posts
Mike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond repute
Default

Thats normal too. Normally you will see it right after the first start up and then it goes away after a bit.
Mike is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2012, 06:32 PM   #23
Member
Posts like a V-Tak
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2012
Location: British Columbia
Posts: 38
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
SweepSpear is on a distinguished road
Default

ok thanks I notice it is dripping now after warmed up .... revving motor at normal on gauge and lil puffs of white too I am now hoping it ius only the sensor and thermostat .. if not I guess I got taken lol by 81 yr old .. and car goes smooth strong no backfires nothing drive nice !! unreal
SweepSpear is offline   Reply With Quote
Old 06-11-2012, 07:18 PM   #24
Member
Posts like a V-Tak
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2012
Location: British Columbia
Posts: 38
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
SweepSpear is on a distinguished road
Default

Thanks to JW AND MIKE 1995 I am thinking its rad cap and sensor will replace tomorrow and let you know Thanking you both again awesome guys !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SweepSpear is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2012, 01:34 AM   #25
Member
Posts like a V-Tak
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2012
Location: British Columbia
Posts: 38
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
SweepSpear is on a distinguished road
Default

Update to all this I had a mobile Mechanic I trust come out he is very good He diagnosed the car and it turns out It was the rad cap that was faulty !!!! ... Wow
SweepSpear is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
1997 Buick Skylark custom 2.4 L engine noise skylark97 Buick 19 05-24-2015 11:12 PM
1997 skylark intermittnat start problem 1997skylark Buick 2 01-14-2013 12:41 AM
1997 Buick Skylark Custom Sedan 3.1 liter SweepSpear Your Ride: GM Pictures & Videos 5 06-13-2012 01:30 AM
"Rising Rate" FPR's? LakevilleSSEi Performance, Brainstorming & Tuning 1 10-31-2005 01:48 AM
How about those rising gas prices, huh? billha Lounge 23 04-12-2004 12:57 PM


Tags
3.1, buick skylark, custom, overheats

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 11:41 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.