Two issues: 1. High beam switch and 2. burning smell - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat


1992-1999 Series I L27 (1992-1994 SE,SLE, SSE) & Series II L36 (1995-1999 SE, SSE, SLE) and common problems for the Series I and II L67 (all supercharged models 92-99) Including Olds 88's, Olds LSS's and Buick Lesabres Please use General Chat for non-mechanical issues, and Performance and Brainstorming for improvements.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 02-06-2008, 06:45 PM   #1
Senior Member
Posts like a Northstar
Thread Starter
 
Skippy1827's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Waukesha, Wisconsin
Posts: 747
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Skippy1827 is on a distinguished road
Default Two issues: 1. High beam switch and 2. burning smell

I tried my high beams for the first time in a long time and clicked the lever, but they didn't stay on. Is there an easy fix for that?


When my car idles, the cabin fills with a burning smell. It'* not all the time though. Could it be the tensioner pulley is letting the belt slip? There isn't any squealing noise.. I think it is more noticable when it'* damp outside.
Skippy1827 is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2008, 06:52 PM   #2
Junior Member
Posts like a Ricer Type-R
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
willwren is on a distinguished road
Default

Quote:
General Chat
Chat about all things Bonneville (and related cars). Off-topic stuff should be in the lounge, and all mechanical problems should be posted in the proper forum.
willwren is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2008, 01:24 PM   #3
Junior Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
trumpdabeast is on a distinguished road
Default

I'm not sure if this will help you, but my car recently had a sort of "burning spell" going on. I think it smelled like burning plastic. However, the problem went from minor to severe in a matter of days (it also ended up making LOTS of noise), so it may not be what you have.

We tracked it down to being the clutch plate/pulley on the A/C compressor. I ended up having to get a new compressor.

Sorry if that'* not very clear, I'm not a huge car guy.
trumpdabeast is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
94 SE - Getting high beam switch to work... kparrent 1992-1999 11 08-06-2011 08:13 PM
high-beam switch *UPDATED* Prattage723 Everything Electrical & Electronic 0 04-20-2008 03:23 PM
New plugs and wires and... burning smell? zuper8 1992-1999 2 06-08-2007 07:12 PM
High beam "activator?" not working. Switch and rod maxpower9004 Everything Electrical & Electronic 23 04-05-2006 10:48 PM
Enabling Low Beam while Hi Beam is on Drifter420 Everything Electrical & Electronic 15 10-22-2003 05:15 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 11:31 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.