Starter works but not starting up properly - Page 2 - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat


1992-1999 Series I L27 (1992-1994 SE,SLE, SSE) & Series II L36 (1995-1999 SE, SSE, SLE) and common problems for the Series I and II L67 (all supercharged models 92-99) Including Olds 88's, Olds LSS's and Buick Lesabres Please use General Chat for non-mechanical issues, and Performance and Brainstorming for improvements.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 02-13-2006, 03:50 PM   #11
DINOSAURUS BOOSTUS

Expert Gearhead
 
BillBoost37's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Enfield, CT
Posts: 41,391
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
BillBoost37 is a glorious beacon of lightBillBoost37 is a glorious beacon of lightBillBoost37 is a glorious beacon of lightBillBoost37 is a glorious beacon of lightBillBoost37 is a glorious beacon of lightBillBoost37 is a glorious beacon of light
Default

Ok..now we are moving.

Any crabby car lights? Has it only been this tank of gas?
BillBoost37 is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2006, 03:55 PM   #12
Senior Member
True Car Nut
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2004
Location: Twin Falls, Idaho
Posts: 7,545
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Hans is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by BillBoost37
Ok..now we are moving.

Any crabby car lights? Has it only been this tank of gas?

yes only on this tank of gas.....no SES light ever. If there was an SES light I would be eternally grateful.

I am assuming something with the cam sensor make sense I will be reseating that connection and cleaning that with some dielectic grease this afternoon.

I am hoping it is not the cam magnet, as I went thru that with the SSEi, but there were lots more pulleys in the way on that one.
Hans is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2006, 03:57 PM   #13
DINOSAURUS BOOSTUS

Expert Gearhead
 
BillBoost37's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Enfield, CT
Posts: 41,391
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
BillBoost37 is a glorious beacon of lightBillBoost37 is a glorious beacon of lightBillBoost37 is a glorious beacon of lightBillBoost37 is a glorious beacon of lightBillBoost37 is a glorious beacon of lightBillBoost37 is a glorious beacon of light
Default

Do you think it might be as easy as a bad tank?

Is this the same issue you were thinking about getting an ICM for?
BillBoost37 is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Starter solenoid clicks but starter not start goldeni Everything Electrical & Electronic 6 09-11-2009 12:25 PM
cranks but no start...intermittant. Fuel pump? But it works olds9298 1992-1999 4 10-07-2007 10:27 PM
Automatic Climate Control... Not working properly or is it? swartlkk 2000-2005 4 12-20-2004 11:55 PM
not good. NOT GOOD. (hit and run, not bad-BAD, but not good) repinS General GM Chat 13 11-26-2004 11:35 AM
Fuel Gauge Not working Properly BigAl 1992-1999 1 04-09-2003 03:05 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 10:07 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.