anyone ever have THIS problem? - Page 3 - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat


1992-1999 Series I L27 (1992-1994 SE,SLE, SSE) & Series II L36 (1995-1999 SE, SSE, SLE) and common problems for the Series I and II L67 (all supercharged models 92-99) Including Olds 88's, Olds LSS's and Buick Lesabres Please use General Chat for non-mechanical issues, and Performance and Brainstorming for improvements.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 09-05-2006, 10:49 PM   #21
Senior Member
Posts like a Northstar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Dayton, OH
Posts: 600
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
imidazol is on a distinguished road
Default

You should also check the double battery cable connected to the positive post on the battery and the negative cables for corrosion even down into the plastic cover. But my bets n the ground connection also.
imidazol is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2006, 11:55 PM   #22
Member
Posts like a V-Tak
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2006
Location: Lombard IL
Posts: 41
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
e8r23i80c is on a distinguished road
Default

hey, np. I'm not here to cause problems. At any rate....under my carpet has water everywhere. There was one connection in particular (letter A or closest to edge) that has shorted out and had burns. I tried to start without wire and same problem, also still no PW or PL. Then put new connector on wire, hooked it up and shazam.... seems to be fixed. HOWEVER, after about third time starting, it won't start again and sounds horrid when turning over.....almost like clicking but not like starter.....it'* like whole engine is clicking funny. This was with wire connected or not. I'm giving up tonight as I haven't even started my homework but will commense after class tomorrow and keep everyone posted. Again, I can't thank you all enough for help and will be active member of this site now to hopefully help another as much as you have helped me. Also, if anyone knows about this crazy new starting issue please advise before I destroy my car. Mike especially thanks, you knew the problem. I just hope I didn't make a new one.
e8r23i80c is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2006, 11:59 PM   #23
Senior Administrator


Certified Car Nut
 
Mike's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Horseheads, NY
Posts: 15,636
Thanked 990 Times in 769 Posts
Mike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond repute
Default

You might have run your battery down some while doing your testing. Get your homework done, and come back tommorow, we can work on it again. No need to stress yourself over this

Also, with the water, you are not the only one with water problems. I do believe somewhere in the tech forum you will find info on repairing or finding the place it comes in at.
Forgot to say welcome to BC. You will find alot of information on this forum and you will also make alot of new friends here too.

Sorry for the little incident earlier. We had a problem with a previous member that lives in your area with the almost same name.

Again, Welcome to BC!
Mike is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2006, 12:21 AM   #24
Senior Member
Certified GM nut
 
Join Date: Dec 2004
Location: Port Charlotte FLORIDA
Posts: 2,077
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
its840 is on a distinguished road
Default

sorry to hear about your prob. hope you get overything fixed... off topic but where at in ohio you from???
its840 is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2006, 12:27 AM   #25
Member
Posts like a V-Tak
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2006
Location: Lombard IL
Posts: 41
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
e8r23i80c is on a distinguished road
Default

lived in Athens b4. Home of famous halloween party
e8r23i80c is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2006, 02:12 AM   #26
Senior Member
Certified Car Nut
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 15,928
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
BonneMeMN is on a distinguished road
Default

Check your battery cables ( i have this problem now) and let the car sit so the battery can recover some. You probably drained it a little as mentioned above.
BonneMeMN is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2006, 02:51 AM   #27
Senior Member
True Car Nut
 
Join Date: Sep 2004
Location: Farmington, Minnesota =MWBF '05 SURVIVOR= =CEBF '06 SURVIVOR= =August '06 COTM=
Posts: 9,130
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
LakevilleSSEi is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by willwren
False alarm, everythings fine. Worth the check though. Carry on as if we DIDN'T think this poor schmuck was eric95se.

(same city, how many eric'* can there be?)
Couldn't be him, this was posted in the correct forum :P
LakevilleSSEi is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2006, 08:32 AM   #28
Senior Administrator


Certified Car Nut
 
Mike's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Horseheads, NY
Posts: 15,636
Thanked 990 Times in 769 Posts
Mike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond repute
Default

Quote:
Originally Posted by LakevilleSSEi
Quote:
Originally Posted by willwren
False alarm, everythings fine. Worth the check though. Carry on as if we DIDN'T think this poor schmuck was eric95se.

(same city, how many eric'* can there be?)
Couldn't be him, this was posted in the correct forum :P
Ohhhh man! Yet, how true, and he didn't post 30 pics either. SORRY, Back on topic.
Mike is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2006, 11:30 AM   #29
Darrel
Guest
 
Posts: n/a
Default

Clicking does sound like a dead battery. so you charge it up and start it yet?
  Reply With Quote
Old 09-06-2006, 02:13 PM   #30
Member
Posts like a V-Tak
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2006
Location: Lombard IL
Posts: 41
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
e8r23i80c is on a distinguished road
Default

not yet, just got home from class and need to go buy small connectors to replace the one that shorted out and the one I broke trying to get the melted one out. The car won't start without those anyway and they are cheap so when I get back from doing that, I'll try to start it and see what happens.
e8r23i80c is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
anyone ever have this trans problem? Bonneville93 1992-1999 1 07-22-2006 01:47 AM
Anyone ever have a failing fuel pump before? 95naSTA 1992-1999 9 04-23-2005 02:21 PM
Has anyone ever done this? No offence to anyone. ssesc93 Lounge 9 07-07-2004 01:02 PM
anyone ever have a stripped caliper mounting bolt? Nytro67 1992-1999 7 06-11-2003 05:06 PM
anyone ever have problems with rear c. springs sagging? bonnieboy23 1987-1991 17 06-11-2003 03:26 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 12:20 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.