92 SSEI runs rough - Page 4 - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat


1992-1999 Series I L27 (1992-1994 SE,SLE, SSE) & Series II L36 (1995-1999 SE, SSE, SLE) and common problems for the Series I and II L67 (all supercharged models 92-99) Including Olds 88's, Olds LSS's and Buick Lesabres Please use General Chat for non-mechanical issues, and Performance and Brainstorming for improvements.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 09-23-2009, 02:29 PM   #31
Member
Posts like a V-Tak
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2008
Location: PA
Posts: 76
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
chantspel is on a distinguished road
Default

OK I think I may have found my answer in this thread, https://www.gmforum.com/t281877/

Looks like there is a second bolt that I might have missed that allows you to remove the heater pipe. Tanks again for you help. Hopefully I can get this done soon.
chantspel is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2009, 08:31 AM   #32
Senior Member
Posts like a Turbo
 
Crece's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Richmond,Va.
Posts: 342
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Crece is on a distinguished road
Default

Good find, it seems that there are very few issues that have not been covered on this forum, especially on the older vehicles. Using the right search terms can make a huge difference. Thats why it is important to post any issues that you come across because there are a lot of folks who are reading and learning. I know I have learned a lot just from browsing. If you can, toss in a few pictures of the problem and possibly the solution.
Crece is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Buick 3800 barely runs on cold start...then runs fine racer42 General GM Chat 3 03-04-2011 01:13 AM
Runs Rough... Poor acceleration... 1994ta 1992-1999 22 02-08-2005 01:52 AM
Check Engine Light, Runs rough 99BonnieinPhilly 1992-1999 2 11-04-2004 02:02 PM
1993 Bonne runs rough John Kirk 1992-1999 20 06-22-2004 02:52 PM
Runs rough at low idle or go slow - no bad codes showing! muddtank 1987-1991 17 08-25-2003 06:42 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 04:44 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.