Post Crashing.... - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat


Forum updates and suggestions Check here for updates about the Forums.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 08-27-2015, 07:45 AM   #1
Senior Member

Certified GM nut
Thread Starter
 
Tech II's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Location: Worcester, Ma.
Posts: 1,778
Thanked 696 Times in 536 Posts
Tech II has a reputation beyond reputeTech II has a reputation beyond reputeTech II has a reputation beyond reputeTech II has a reputation beyond reputeTech II has a reputation beyond reputeTech II has a reputation beyond reputeTech II has a reputation beyond reputeTech II has a reputation beyond reputeTech II has a reputation beyond reputeTech II has a reputation beyond reputeTech II has a reputation beyond repute
Default Post Crashing....

"94 Lesabre stalls on road"......

Anyone else having a problem with this post?

Every time I try to open this post, Chrome crashes.....can open up any other post in the forum with no problem, but this one, particular post crashes, day after day....
Tech II is offline   Reply With Quote
Old 08-27-2015, 01:04 PM   #2
Member
Posts like a V-Tak
 
Join Date: Jun 2013
Location: Metro Boston
Posts: 79
Thanked 3 Times in 3 Posts
jimmy544 is on a distinguished road
Default

I am having a lot of trouble signing in for some reason. Sometimes it takes two or three trys to get in. My computer had a very hard time with the photos posted to the thread too. The photos crashed my computer a couple of times. I hope it is not me. I am running windows 8.1 if that is any help.
jimmy544 is offline   Reply With Quote
Old 08-27-2015, 02:16 PM   #3
Senior Member
True Car Nut
 
Soft Ride's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: BC Canada
Posts: 3,571
Thanked 333 Times in 296 Posts
Soft Ride has much to be proud ofSoft Ride has much to be proud ofSoft Ride has much to be proud ofSoft Ride has much to be proud ofSoft Ride has much to be proud ofSoft Ride has much to be proud ofSoft Ride has much to be proud ofSoft Ride has much to be proud of
Default

Quote:
Originally Posted by Tech II View Post
"94 Lesabre stalls on road"......

Anyone else having a problem with this post?

Every time I try to open this post, Chrome crashes.....can open up any other post in the forum with no problem, but this one, particular post crashes, day after day....
Gus re 94 Lesabre stalls on road maybe bad connections.
Post 11 has a large photo that took a few second to download that may be crashing the browser.
I am running firefox and it hesitated too, but it opened and resized the photo.
Can you try it using firefox & see if that makes a difference?
Soft Ride is offline   Reply With Quote
Old 08-27-2015, 02:23 PM   #4
Senior Member
True Car Nut
 
Soft Ride's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: BC Canada
Posts: 3,571
Thanked 333 Times in 296 Posts
Soft Ride has much to be proud ofSoft Ride has much to be proud ofSoft Ride has much to be proud ofSoft Ride has much to be proud ofSoft Ride has much to be proud ofSoft Ride has much to be proud ofSoft Ride has much to be proud ofSoft Ride has much to be proud of
Default

Quote:
Originally Posted by jimmy544 View Post
I am having a lot of trouble signing in for some reason. Sometimes it takes two or three trys to get in. My computer had a very hard time with the photos posted to the thread too. The photos crashed my computer a couple of times. I hope it is not me. I am running windows 8.1 if that is any help.
Please ensure your browser is set to accept cookies.
What browser are you using? I use firefox whch offers the least amount of issues.
As mentioned, larger photos have caused some downloading issues on some posts, and hopefully with our "New" uploader, these problems will be eliminated.
Soft Ride is offline   Reply With Quote
Old 08-27-2015, 02:58 PM   #5
Senior Member
True Car Nut
 
rjolly87's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Las Cruces, NM
Posts: 6,692
Thanked 248 Times in 205 Posts
rjolly87 has much to be proud ofrjolly87 has much to be proud ofrjolly87 has much to be proud ofrjolly87 has much to be proud ofrjolly87 has much to be proud ofrjolly87 has much to be proud ofrjolly87 has much to be proud ofrjolly87 has much to be proud ofrjolly87 has much to be proud of
Default

So, what you're saying is that I broke it...
rjolly87 is offline   Reply With Quote
Old 08-27-2015, 03:30 PM   #6
Senior Member
True Car Nut
 
Soft Ride's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: BC Canada
Posts: 3,571
Thanked 333 Times in 296 Posts
Soft Ride has much to be proud ofSoft Ride has much to be proud ofSoft Ride has much to be proud ofSoft Ride has much to be proud ofSoft Ride has much to be proud ofSoft Ride has much to be proud ofSoft Ride has much to be proud ofSoft Ride has much to be proud of
Default

Well sort of ..ha ha..
Large photos have been problematic and 1024 x 768 is good average size.
I think the real problem remains with the browser trying to re-size and a memory glitch is causing the issues.
We are hoping with the new uploader that these issues go away!
Soft Ride is offline   Reply With Quote
Old 08-27-2015, 03:37 PM   #7
Senior Member
True Car Nut
 
rjolly87's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Las Cruces, NM
Posts: 6,692
Thanked 248 Times in 205 Posts
rjolly87 has much to be proud ofrjolly87 has much to be proud ofrjolly87 has much to be proud ofrjolly87 has much to be proud ofrjolly87 has much to be proud ofrjolly87 has much to be proud ofrjolly87 has much to be proud ofrjolly87 has much to be proud ofrjolly87 has much to be proud of
Default

The problem I have is that Chrome re-sizes everything, 100+Mb comcast, and a lumia 1020 that shoots 7136x5360 or 7712x4352, with file sizes ranging 7-25MB each. I never notice any issues so I never think about it.

Sorry peoples :(
rjolly87 is offline   Reply With Quote
Old 08-27-2015, 04:08 PM   #8
Senior Administrator


Certified Car Nut
 
Mike's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Elmira, NY
Posts: 15,410
Thanked 913 Times in 731 Posts
Mike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond repute
Default

Yea, please keep images to a dull roar of 1024 please.
Mike is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Mike For This Useful Post:
Soft Ride (08-28-2015)
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sticky ($__$) Eyes Peeled Bonneville Owner converse crashing Jeep2Bonny General GM Chat 10 07-06-2005 05:36 AM
nice weather whoreage (DSL WARNING Im crashing the server) 1993 SLE Your Ride: GM Pictures & Videos 18 02-09-2005 11:31 PM
laptop keeps crashing on me. Custom88 Lounge 5 05-15-2004 11:37 PM
video of 350Z crashing at 155mph GAMEOVER Lounge 7 02-07-2004 02:25 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 07:40 PM.