having shift problems - Page 2 - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat
GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat

Go Back   GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat > Pontiac Bonneville > 1992-1999

1992-1999 Series I L27 (1992-1994 SE,SLE, SSE) & Series II L36 (1995-1999 SE, SSE, SLE) and common problems for the Series I and II L67 (all supercharged models 92-99) Including Olds 88's, Olds LSS's and Buick Lesabres Please use General Chat for non-mechanical issues, and Performance and Brainstorming for improvements.

LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 01-03-2010, 03:23 PM   #11
Senior Member
Posts like a Northstar
Join Date: Oct 2009
Location: Boston Mass
Posts: 684
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
sgp358 is on a distinguished road

You do not have a blown fuse as you are getting an automatic shift. You have a problem with shift solenoid "A" or the circuit.

In 1st Sols A+B are on. In 2nd, A comes off and just B is on. in 3rd they are both off and in 4th just B is on.
sgp358 is offline   Reply With Quote

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Still having problems with my SES light...HELP PLEASE. suctoes 1992-1999 4 12-15-2005 09:47 PM
Programming a new remote...having problems shorting togther. trunks Audio (and aftermarket electronics) 15 04-24-2004 10:54 PM
CarDomain having problems? Damemorder Lounge 24 10-12-2003 06:11 AM
My transmission is having problems any suggestions ? seanlight 1992-1999 17 03-05-2003 06:38 PM

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 02:47 AM.