Computer Display Help - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat


Lounge For casual talk about things unrelated to General Motors. In other words, off-topic stuff. And anything else that does not fit Section Description.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 05-29-2006, 02:07 AM   #1
Senior Member
Posts like a Camaro
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,071
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Sully1742 is on a distinguished road
Default Computer Display Help

Hey guys I am having a problem when I am viewing certain videos. Both in WMP and on the sites themselves. The colors get all inverted and are mostly green pink and orange. I have no idea why this is happening, the vids work fine on my other computer. I tried to post a screen shot but where the video is is just black on the screen shot. I am going to update my video card drivers, but is there anything else I should be looking for? Thanks.
Sully1742 is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2006, 02:51 AM   #2
Senior Member
True Car Nut
 
Join Date: Jul 2003
Location: Toronto, Ontario, Canada
Posts: 5,158
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
repinS is on a distinguished road
Default

Sounds trivial, I know, but have you tried restarting your computer?
repinS is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2006, 02:52 AM   #3
Senior Member
Posts like a Camaro
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,071
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Sully1742 is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by repinS
Sounds trivial, I know, but have you tried restarting your computer?
Yeah, this has been an ongoing problem. I always tell everyone to start by doing that when I'm helping other people.
Sully1742 is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2006, 04:15 AM   #4
Senior Member
Certified GM nut
 
Join Date: May 2005
Location: Wickliffe, Ohio
Posts: 2,155
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
McGrath is on a distinguished road
Default

Updating your video card drivers is a good starting point. But which windows are you running? (I'm guessing 2000/xp). I'm running WMP 9.00 but just open WMP and go to View/Enhancements/Video Settings and click the thing that says reset. Hopefully that was your prob.
McGrath is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2006, 07:11 AM   #5
Senior Member
True Car Nut
 
Join Date: Feb 2006
Location: Somewhere different on the globe every month....
Posts: 2,896
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Cheetah is on a distinguished road
Default

Do you have the proper codecs for the files?
Cheetah is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2006, 08:42 AM   #6
Senior Member
True Car Nut
 
Join Date: Feb 2006
Location: Melrose
Posts: 4,596
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
BLACK94SSEi is on a distinguished road
Default

Hmmm dont know if this could help but what about your monitors refresh Rate?
BLACK94SSEi is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2006, 01:28 PM   #7
Senior Member
True Car Nut
 
Join Date: Feb 2006
Location: Delaware & Long Island NY
Posts: 3,239
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Shadow is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by Cheetah
Do you have the proper codecs for the files?

Yep you do have a CODEC problem. Download a spyware free CODEC package. That will fix you right up.
Shadow is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2006, 03:06 PM   #8
Senior Member
Posts like a Camaro
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,071
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Sully1742 is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by Shadow
Quote:
Originally Posted by Cheetah
Do you have the proper codecs for the files?

Yep you do have a CODEC problem. Download a spyware free CODEC package. That will fix you right up.
What do you recomend? I installed K-Lite Codec pack, which I've used in the past, and i'm still having that problem.
Sully1742 is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2006, 04:39 PM   #9
Senior Member
True Car Nut
 
Join Date: Feb 2006
Location: Delaware & Long Island NY
Posts: 3,239
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Shadow is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by Sully1742
Quote:
Originally Posted by Shadow
Quote:
Originally Posted by Cheetah
Do you have the proper codecs for the files?

Yep you do have a CODEC problem. Download a spyware free CODEC package. That will fix you right up.
What do you recomend? I installed K-Lite Codec pack, which I've used in the past, and i'm still having that problem.
I had the same problem a well. Think the CODEC pack I installed was called NEMO but not sure.
Shadow is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2003 Radio/Clock Display Faded on Half of Display seanohio Everything Electrical & Electronic 4 05-28-2009 07:43 AM
95 Computer Prob., Will this work without new computer loud95sse Everything Electrical & Electronic 2 10-25-2007 02:58 PM
Computer Video Display Problem SSEimatt93 Lounge 1 05-15-2005 07:44 PM
Driver info display help Fieroflyer Everything Electrical & Electronic 3 02-18-2005 11:07 AM
Help With 92-93 Stereo / Climate Control VF Display Dimmer fuddyduddy121 1992-1999 21 03-21-2003 05:11 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 08:03 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.