Got it running...not. *Update* *EPIC FAILURE* - Page 3 - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat


General GM Chat When starting new posts, please specify YEAR, MAKE, MODEL, ENGINE type, and whatever modifications you have made. Chat about all things GM (and related cars). Off-topic stuff should be in the Lounge, and all Model specific mechanical problems should be posted in the proper forum.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-01-2008, 03:01 PM   #21
Senior Member
Posts like a Corvette
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2005
Location: Berkeley, IL
Posts: 1,596
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
DarkShadow is on a distinguished road
Default

1 it was a buick motor, 2 i dont do full throttle starts, and 3 its rod knock, doesnt have anything to do with boost
DarkShadow is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Epic's 93 SSEI Epicpwn Your Ride: GM Pictures & Videos 15 07-29-2010 10:44 PM
Epic LOL xtremerevolution Lounge 1 07-01-2010 02:16 PM
EPIC Ownage of a scammer! DarkShadow Lounge 6 02-15-2008 12:07 PM
2015 EPIC 93-SSE Lounge 1 10-09-2007 11:16 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 06:34 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.