01 impala engine swap. now have issue - Page 2 - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat


General GM Chat When starting new posts, please specify YEAR, MAKE, MODEL, ENGINE type, and whatever modifications you have made. Chat about all things GM (and related cars). Off-topic stuff should be in the Lounge, and all Model specific mechanical problems should be posted in the proper forum.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-31-2012, 11:06 PM   #11
Senior Administrator








Certified Car Nut
 
Mike's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Horseheads, NY
Posts: 15,643
Thanked 995 Times in 772 Posts
Mike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond repute
Default

Any chance you could take pictures of everything?
Mike is offline   Reply With Quote
Old 03-31-2012, 11:14 PM   #12
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
jim85 is on a distinguished road
Default

ill take some and upload them tomorrow. I have limited resources. I appreciate the help Mike and Dan.
jim85 is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2012, 11:32 AM   #13
DINOSAURUS BOOSTUS

Expert Gearhead
 
BillBoost37's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Enfield, CT
Posts: 41,391
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
BillBoost37 is a glorious beacon of lightBillBoost37 is a glorious beacon of lightBillBoost37 is a glorious beacon of lightBillBoost37 is a glorious beacon of lightBillBoost37 is a glorious beacon of lightBillBoost37 is a glorious beacon of light
Default

I've seen one or two other things cause this type of an issue. Check that all 12 LIM bolts are installed. This means pulling the UIM off to check for the two bolts that are located down inside under the UIM in the front driverside corner and the rear passenger corner. If these bolts are missing...same issue and the pcv will not change anything.
BillBoost37 is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
If you swap 96 engine in 95, PCM issue? danloch Performance, Brainstorming & Tuning 3 01-31-2012 10:38 AM
top swap or engine swap 99bonne Performance, Brainstorming & Tuning 3 01-26-2008 08:31 PM
wierd outside mirror issue (now replacement issue) skregal 2000-2005 8 08-05-2007 05:44 PM
Anyone have an Impala or Impala service manual 92BonneSE Lounge 7 05-28-2007 01:53 AM
Engine Tranny issue.. other issue PART II !! Drifter420 1992-1999 40 03-14-2004 07:31 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 10:33 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.