some type of electrical problem...96 sle - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat


Everything Electrical & Electronic Have an electrical problem? Lighting, Alternators, gauges, DIC, HUD, etc? Post it here. Please post Audio problems in the Audio forum, and Engine control problems in the appropriate Mechanical forum for your year.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-21-2006, 07:24 PM   #1
Senior Member
Posts like a Turbo
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2004
Location: Long Island, NY
Posts: 285
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
c0rsa180 is on a distinguished road
Default some type of electrical problem...96 sle

hey guys just wonderin if im headed in the right direction to fix this ''problem"...Lately when i drive my car and have both my headlights and stereo on the display on my temperature control center flickers...im not sure if its just from there being too much drain on the battery just because im not blasting the stereo...as far as i can remember the altenator has been changed recently, but i think the battery might be on its way out...could any of this be due to the fact that the belt on the car is on its way out (ive been meaning to change it but havent gotten a chance cause i dont have the tools up at school with me) or is it time to probably invest in a new battery (im pretty sure its a 7yr delco battery but not positive)???
c0rsa180 is offline   Reply With Quote
Old 10-21-2006, 08:34 PM   #2
Senior Member
Certified Car Nut
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 19,756
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
1993 SLE is on a distinguished road
Default

first, get a multimeter on the battery, and also you can see if the alt is charging....
1993 SLE is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cluster problem, A bad Trans. Speed Sensor or an Electrical Problem DeathDealer Oldsmobile 8 12-31-2012 10:32 PM
99 SLE Electrical Problem bobcaller Everything Electrical & Electronic 22 02-13-2008 04:46 PM
some kind of electrical problem... atauri_92 Everything Electrical & Electronic 3 08-05-2005 10:26 AM
Some kind of electrical problem... possibly security sys toadster123 1992-1999 21 02-17-2004 09:17 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 09:41 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.