coolant fans on 98 monte carlo - Page 2 - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat


Chevrolet When starting new posts, please specify YEAR, MAKE, MODEL, ENGINE type, and whatever modifications you have made.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-09-2016, 10:26 PM   #11
Senior Administrator








Certified Car Nut
 
Mike's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Horseheads, NY
Posts: 15,645
Thanked 998 Times in 774 Posts
Mike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond repute
Default

Where are you seeing this temp at?
Mike is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2016, 12:42 AM   #12
Senior Member

Certified GM nut
 
Tech II's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Location: Worcester, Ma.
Posts: 2,143
Thanked 780 Times in 609 Posts
Tech II has a reputation beyond reputeTech II has a reputation beyond reputeTech II has a reputation beyond reputeTech II has a reputation beyond reputeTech II has a reputation beyond reputeTech II has a reputation beyond reputeTech II has a reputation beyond reputeTech II has a reputation beyond reputeTech II has a reputation beyond reputeTech II has a reputation beyond reputeTech II has a reputation beyond repute
Default

What is the exact code?

That could have been set, when you shorted the sensor harness....
Tech II is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2016, 08:39 PM   #13
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2016
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
motormike is on a distinguished road
Default

so to give yall a update on the fans in my monte carlo i was able to get them to work. i started by changing the coolant temp sensor to a ac delco. the range one this one is 180-235 deg. then check the wires coming from the sensor, find 1384 ohms on the black ground wire so i starting to trase the wire. check with a gm wire diagram and found the ground is tied in with the a/c high pressure switch. so i removed the plug from the a/c switch and the ohms was gone. just something to check, this is a coming prombles on thies motors
motormike is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to motormike For This Useful Post:
Soft Ride (01-19-2016)
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MONTE CARLO OR IMPALA............ big coop General GM Chat 22 08-17-2003 03:07 AM
Monte Carlo SS lazicn Lounge 6 07-18-2003 02:30 AM
83 monte carlo Muslimsteel General GM Chat 8 06-23-2003 04:03 PM
Monte Carlo 97' z33 vs. Bonnie SSEi Livewirerd General GM Chat 2 05-19-2003 09:16 PM
Monte Carlo SS vze3r85p Lounge 9 12-30-2002 07:34 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 01:38 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.