bad electronic problem - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat


Audio (and aftermarket electronics) This is your place for alarms, remote starters, to brag about your system, exaggerate your db levels, or simply ask questions for stock or aftermarket audio. No Flames! (except from roasted amps)

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 11-18-2003, 10:54 PM   #1
Junior Member
Posts like a V-Tak
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 27
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
mertis is on a distinguished road
Default bad electronic problem

Ok the curse of the white bonneville has got to me. When i hop in my car and put the key in the ignition and turn on but dont start it Some things dont turn on and all my gauges trip out and none of my digital stuff shows. Then my car wont start.. it my turn over for a second then make a ugly clank.... i turn it of and repeat the process a couple of times and it will start up and work like nothings wrong...... i leave it and go to start it up again and the same thing happens.... anyone had this problem before or know whats goin on......i got a damn ghost in my car
mertis is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2003, 11:03 PM   #2
Senior Member
True Car Nut
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 3,392
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
fuddyduddy121 is on a distinguished road
Default

Could this be another case of dirty battery terminals/wires?

Try scrubbing the battery terminals with a wire brush. Then scrub all of the metal surfaces on the wire connectors. Scrub in-between each of the positive battery cables for a good connection. Scrub all metal surfaces down there.
fuddyduddy121 is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2003, 02:36 AM   #3
Senior Member
Certified Car Nut
 
Join Date: Jul 2003
Location: Robbinsdale, MN
Posts: 15,408
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
MOS95B is on a distinguished road
Default

Just in case the Fuddster wasn't clear enough on this .... Do both ends of the cables!! The chassis connections can get pretty grimy and lose connectivity. Learned this the hard way on a different vehicle.
MOS95B is offline   Reply With Quote
Old 11-20-2003, 12:18 AM   #4
Junior Member
Posts like a V-Tak
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 27
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
mertis is on a distinguished road
Default

Haha im such a retard i shoulda checked that out.....i looked at them but they werent dirty or corroded.....but one of the connections was loose.... problem solved. thanx fudd
mertis is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bad, bad, bad, bad vibrations.... SilverSleeper8704 2000-2005 11 07-30-2010 06:42 AM
BAD one liners. Bad, really really bad, but still funny. BonnieBrougham Lounge 3 12-16-2004 06:38 PM
88,89 SSE electronic distributor..puzzling problem?HELP smoosh 1987-1991 9 09-01-2004 04:23 PM
98 electronic climate control problem 98SSE 1992-1999 2 08-02-2004 10:12 PM
Electronic Climate Control display problem -- No, this one's bigred 1992-1999 9 10-01-2003 02:58 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 09:28 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.