intermittent a/c not working, also flahsing "A/C OFF&qu - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat


2000-2005 Discuss your 2000-2005 Bonneville SE, SLE, and SSEi Please use General Chat for non-mechanical issues, and Performance and Brainstorming for improvements.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12-22-2007, 10:48 PM   #1
Junior Member
Posts like a Ricer Type-R
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 20
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
haulin_ass is on a distinguished road
Default intermittent a/c not working, also flahsing "A/C OFF&qu

Hey all,

for about 6 months, the A/C has been on the fritz. Sometimes I turn it on and hear the compressor click, sometimes not. The other day it didn't work in the rain and the windows got so foggy inside I had to pull over, with my 3 year old in the car. Scary. Another funny thing I saw for the first time, when it didn't work, the auto climate control was flashing "A/C OFF" when I tried to turn it on. I have never seen this before. Is the compressor bad, or do I need a recharge?

Thanks
haulin_ass is offline   Reply With Quote
Old 12-22-2007, 11:16 PM   #2
Senior Member
Posts like a Northstar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Bellbrook, Ohio
Posts: 547
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
compyelc4 is on a distinguished road
Default

Could be a number of A/C related issues. It is difficult to diagnose without seeing and testing, but might be as simple as a recharge. Then again, what caused the loss of coolant if it does need a recharge? I'd get her to your fav GM mechanic so you know for sure, and sooner the better. Need to keep the little one safe.
compyelc4 is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
96 "88" Has Intermittent Misfire Guest Oldsmobile 11 04-29-2014 09:10 AM
High beam "activator?" not working. Switch and rod maxpower9004 Everything Electrical & Electronic 23 04-05-2006 10:48 PM
AC Heater Fan Intermittent Not Working CygnusX1 1992-1999 5 11-02-2005 10:46 PM
also working on my interior...;) [no way 56k] harofreak00 Your Ride: GM Pictures & Videos 6 08-09-2004 01:22 AM
"Posts since last visit" not working? jimzdat Forum updates and suggestions 11 09-24-2002 06:07 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 09:53 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.