Boost Gauge Problem? - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat


2000-2005 Discuss your 2000-2005 Bonneville SE, SLE, and SSEi Please use General Chat for non-mechanical issues, and Performance and Brainstorming for improvements.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-18-2006, 02:04 AM   #1
Senior Member
Posts like a 4 Banger
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2006
Location: Whitman,MA
Posts: 100
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Richs00SSEi is on a distinguished road
Default Boost Gauge Problem?

the boost gauge doesnt go down to -10 any more its prob 4 clicks after it i dont know why its doing this my car was misfiring the other day the obd2 scanner said fuel injector circuit open, its been off and on but the boost gauge is doing this now.

Any Advice?

thanks


2000 SSEI
113000 miles
Richs00SSEi is offline   Reply With Quote
Old 07-18-2006, 07:03 AM   #2
Senior Member
True Car Nut
 
Join Date: Oct 2002
Location: Groton, CT _NEBF 05, 06, 07_
Posts: 2,703
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
markwb is on a distinguished road
Default

Boost gauge doesn't appear to be indicating accurately. I'd be more concerned with that other problem with the fuel injector open ckt. Need to commence more troubleshooting on that one as to whether or not it is true. Engine would have to be running pretty rough I'd imagine. The fuel injectors are broken down into two ckts. with three injectors on each basically.
markwb is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2006, 10:00 AM   #3
Senior Member
Posts like a Turbo
 
Join Date: Sep 2005
Location: Cortez Co
Posts: 292
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
San Juan Cruiser is on a distinguished road
Default

My boost guage started acting weird last night. Sometimes it was fine but others it was bouncing allover the place @ zero throttle my vaccum reading would sit at zero vacum as soon as I touch the gas it will blast to ten and then start bouncing all over then a few minutes later it would be fine. I immeadiately checked all the vacum lines but no obvious signs of a problem.

rich00SSEi: elaborate on your symptoms with yor gauge we could have a common cause and possibly solution. I agree withe mrkwb your other issue is more important I suggest starting a new thread for it.
San Juan Cruiser is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Low boost, no boost problem immusicman Forced Induction 12 09-27-2009 01:05 AM
Boost Control Solenoid Maintenance and Boost Control Actuator Test for low Boost* Toddster Trouble shooting + Test Procedures 0 03-21-2009 07:24 PM
More boost via boost controller... DanCulkin Performance, Brainstorming & Tuning 14 07-02-2007 12:02 PM
Boost Gauge Problem Richs00SSEi 2000-2005 3 09-08-2006 05:47 PM
Boost Gauge problem Allmachtige Forced Induction 12 08-15-2004 06:33 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 02:14 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.