AHHH! this is no fun. - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat


2000-2005 Discuss your 2000-2005 Bonneville SE, SLE, and SSEi Please use General Chat for non-mechanical issues, and Performance and Brainstorming for improvements.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-15-2008, 02:21 AM   #1
Senior Member
Posts like a Supercharger
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 193
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
MadMike is on a distinguished road
Default AHHH! this is no fun.

my radiator hose is lose.

and leaking radiator fluid all over the engine.

the shop must have not put the hose back on properly.

hmmm, im gonna try squeezing it back in..
MadMike is offline   Reply With Quote
Old 01-15-2008, 03:50 AM   #2
Senior Member
Posts like a Camaro
 
Join Date: Jan 2004
Location: Aurora, Illinois
Posts: 922
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
1994se is on a distinguished road
Default

Where is it loose? coming from the overflow bottle or the hose that goes to your thermostat housing?
1994se is offline   Reply With Quote
Old 01-15-2008, 05:09 AM   #3
Senior Member
Posts like a Supercharger
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 193
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
MadMike is on a distinguished road
Default

right where it attaches to the stat, i fixed it, just needed to be tightened.

all good.
MadMike is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2008, 03:25 PM   #4
Senior Member
Posts like a Supercharger
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 193
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
MadMike is on a distinguished road
Default

turned out that the clamp holding the hose,
one of those cheap spring hoses,
http://www.made-in-china.com/servlet...d=IatQrPpMDTeU
was just faulty,
so i brought it into the shop,
and got a vice clamp,
http://img.alibaba.com/photo/11309341/Hose_Clamp.jpg
no problems

no charge either.
MadMike is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2008, 03:26 PM   #5
Senior Member
Certified GM nut
 
wakefieldl's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: dekalb illinois
Posts: 1,916
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
wakefieldl is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by MadMike
turned out that the clamp holding the hose,
one of those cheap spring hoses,
http://www.made-in-china.com/servlet...d=IatQrPpMDTeU
was just faulty,
so i brought it into the shop,
and got a vice clamp,
http://img.alibaba.com/photo/11309341/Hose_Clamp.jpg
no problems

no charge either.
Problem is the part was made in china!!!!
wakefieldl is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2008, 03:31 PM   #6
Senior Member
Posts like a Supercharger
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 193
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
MadMike is on a distinguished road
Default

lol, idk maybe, the pictures i used were just off yahoo.
MadMike is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ahhh work BillBoost37 Lounge 27 08-17-2005 05:04 PM
(VIDEO) Burping 50hz with 500 watts Clean.. Fun Fun Fun.. ibanezcollector Audio (and aftermarket electronics) 0 03-06-2005 11:21 PM
Ahhh the beer wench!!! BonneMeMN Lounge 0 04-20-2004 06:04 PM
ahhh lifes little pleasures. LittleHoov Lounge 8 09-07-2003 01:09 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 10:24 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.