Scanner not working - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat


1992-1999 Series I L27 (1992-1994 SE,SLE, SSE) & Series II L36 (1995-1999 SE, SSE, SLE) and common problems for the Series I and II L67 (all supercharged models 92-99) Including Olds 88's, Olds LSS's and Buick Lesabres Please use General Chat for non-mechanical issues, and Performance and Brainstorming for improvements.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-23-2004, 01:22 PM   #1
Member
Posts like a V-Tak
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2003
Location: Cincinnati Ohio
Posts: 40
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
BREW is on a distinguished road
Default Scanner not working

Just received my new/refurbished Autoxray XP240 w/16 pin OBDI cable from Autocheckup.com. I read the instruction manual, plugged it in and kept getting the same message "Vehical is not responding". Talked to tech support at Autoxray who suggested trying different model years (93,94,95) and different Vin# (L,K,1) all of which didn't work. Called tech support again who suggested my car may be OBDII instead of OBDI. Has anyone had a problem with scanning of the 1994-1995 Bonnevilles? Could my OBD connecter be bad? All suggestions and comments are welcomed.
BREW is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2004, 01:40 PM   #2
Member
Posts like a V-Tak
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2003
Location: Cincinnati Ohio
Posts: 40
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
BREW is on a distinguished road
Default

Yes I tried it with the key in the on position and also with the engine running. When I stated I tried different model years (93,94,95) I was reffering to configuring the scanner for different model years.
BREW is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Code Scanner - ABS or not? Kimberly General GM Chat 6 02-05-2015 12:58 PM
help, running i/m test on scanner sensors not ready poolshark01 1992-1999 2 05-18-2008 10:40 PM
Guages Not working and its Not a corrosion problem...... Dutch2005 Everything Electrical & Electronic 30 08-15-2006 01:24 AM
Twilight Sentinel working then not working on '95 SSEi mrstangblb 1992-1999 1 12-03-2004 09:30 PM
not good. NOT GOOD. (hit and run, not bad-BAD, but not good) repinS General GM Chat 13 11-26-2004 11:35 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 07:07 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.