I screwed up AGAIN! Highbeam black connector piece fell out! - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat


1992-1999 Series I L27 (1992-1994 SE,SLE, SSE) & Series II L36 (1995-1999 SE, SSE, SLE) and common problems for the Series I and II L67 (all supercharged models 92-99) Including Olds 88's, Olds LSS's and Buick Lesabres Please use General Chat for non-mechanical issues, and Performance and Brainstorming for improvements.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-22-2007, 09:50 PM   #1
Senior Member
Posts like a Turbo
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2005
Location: Michigan
Posts: 241
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
marquette97 is on a distinguished road
Default I screwed up AGAIN! Highbeam black connector piece fell out!

As in the other post, I have some steering vibration, so I took the grey plastic cover off of the side by the tilt lever, then took the piece under that off. When I did that, the little black piece that connects the metal piece to the highbeam/turn signal stalk fell out.

Any Ideas?
marquette97 is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2007, 12:40 AM   #2
Senior Member
Certified Car Nut
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 12,432
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
J Wikoff is on a distinguished road
Default

Does it look like this? Mine has been out for like 3 years now. I haven't figured out how to put it back in yet.

J Wikoff is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2007, 10:17 AM   #3
DINOSAURUS BOOSTUS

Expert Gearhead
 
BillBoost37's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Enfield, CT
Posts: 41,391
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
BillBoost37 is a glorious beacon of lightBillBoost37 is a glorious beacon of lightBillBoost37 is a glorious beacon of lightBillBoost37 is a glorious beacon of lightBillBoost37 is a glorious beacon of lightBillBoost37 is a glorious beacon of light
Default

Pretty sure we've posted how to fix that..although the only way I knew was to go into the column. IIRC someone posted they had success getting it back in without though.
BillBoost37 is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2007, 11:21 AM   #4
Senior Member
Posts like a Turbo
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2005
Location: Michigan
Posts: 241
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
marquette97 is on a distinguished road
Default

yep, that'* it! I'm taking it to the dealer today. It'* supposively a two hour job :(
marquette97 is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Totally screwed by someone on eBay, again radomirthegreat Lounge 17 04-10-2008 12:01 AM
Highbeam wont work Nailhead 1987-1991 3 01-14-2008 05:29 PM
need part number for black body trim piece inside door. Bugsi 1992-1999 2 05-17-2005 10:51 PM
is the crankshaft sensor one piece or two piece? zo6vette 1992-1999 4 01-23-2005 10:57 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 07:38 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.