I Have No Clue - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat


1992-1999 Series I L27 (1992-1994 SE,SLE, SSE) & Series II L36 (1995-1999 SE, SSE, SLE) and common problems for the Series I and II L67 (all supercharged models 92-99) Including Olds 88's, Olds LSS's and Buick Lesabres Please use General Chat for non-mechanical issues, and Performance and Brainstorming for improvements.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 09-11-2006, 09:25 AM   #1
Junior Member
Posts like a Ricer Type-R
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2005
Location: Pocahontas, IL
Posts: 18
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
stevep is on a distinguished road
Default I Have No Clue

Went out to eat with the wife Friday night and she was driving. When she left two stop lights in a row the car just hammered and shook. There was a hammering noise and the whole car shook. It kinda sounded like DAA-DAA-DAA-DAA until she let off the gas. From the passenger seat I could not tell where it was coming from but I could feel the whole car shuttering. She told me it has happened occasionally since we bought it with 20K and it now has 165K. I tried to reproduce it with hard and slow starts with no luck. I have been driving this car for the last 5 weeks because it is the easist thing to drive with my broken ankle and it has never done it with me driving.

Any thoughts?
stevep is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2006, 10:21 AM   #2
Junior Member
 
Join Date: Apr 2006
Location: Purgatory
Posts: 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Bonneville92V688 is on a distinguished road
Default

Sounds like a broken engine mount.... guys? I know when my Ciera'* engine mount broke, the whole car felt like it was in a damn 7.2 mag earthquake.
Bonneville92V688 is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2006, 10:39 AM   #3
DINOSAURUS BOOSTUS

Expert Gearhead
 
BillBoost37's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Enfield, CT
Posts: 41,391
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
BillBoost37 is a glorious beacon of lightBillBoost37 is a glorious beacon of lightBillBoost37 is a glorious beacon of lightBillBoost37 is a glorious beacon of lightBillBoost37 is a glorious beacon of lightBillBoost37 is a glorious beacon of light
Default

Doesn't seem that a bad mount could not be noticed for about 145K miles.

I'm wondering about sensors etc acting up, or maybe a plug wire arching out.
BillBoost37 is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I have no clue what could be wrong! Renee 1992-1999 1 09-15-2007 08:52 PM
No boost, have no clue Jagman04 Forced Induction 5 10-11-2004 08:37 PM
For those who don't have a CLUE who Jeff Keacher is..... willwren Lounge 26 09-13-2004 11:33 PM
A Clue? master3rd Performance, Brainstorming & Tuning 6 09-02-2004 10:45 AM
Going to court soon no clue whats gona happen????? killer_cr80r Lounge 7 07-30-2004 09:04 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 01:12 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.