Code 39 and only runs well in cold weather - Page 2 - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat


1992-1999 Series I L27 (1992-1994 SE,SLE, SSE) & Series II L36 (1995-1999 SE, SSE, SLE) and common problems for the Series I and II L67 (all supercharged models 92-99) Including Olds 88's, Olds LSS's and Buick Lesabres Please use General Chat for non-mechanical issues, and Performance and Brainstorming for improvements.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 05-06-2003, 04:52 AM   #11
Senior Member
Posts like a Turbo
Thread Starter
 
Join Date: May 2003
Location: Oklahoma
Posts: 359
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Kuhl is on a distinguished road
Default

That helps ton man thanks, somebody should compile these types of problems on a web site to help other people to find a decent answer.

Thanks
Kuhl is offline   Reply With Quote
Old 05-09-2003, 01:36 AM   #12
Senior Member
Posts like a Turbo
Thread Starter
 
Join Date: May 2003
Location: Oklahoma
Posts: 359
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Kuhl is on a distinguished road
Default

I've got an update about this. I took it to a AT place that specializes in front wheel drive cars and I described the symptoms and told me that it wold need to be overhauled.

He said that he had tried changing tcc'* out before but it didnt work so now he just rebuilds them all. He said it has 125k miles on it anyway, it needs to be rebuilt. I didnt except this to say the least.

The car doesnt shift hard, the tranny doesnt clank or rattle or lose fluid AT ALL. I asked him if he had scan tools to check to see if the pcm was engaging the tcc solenoid correctly and he said that it wasnt my pcm and that I needed it rebuilt. Quoted it at 1500-1800 us.

Hmm... I'm going somewhere else tomorrow...until they give me a satisfactory answer.

Thanks again for your helps guys without you I would...well Istill wouldnt get it rebuilt, but at least I know what I am talking about.. lol
Thanks again
Kuhl is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
1999 4.3 only runs only with maf disconnected 200VEGAS Chevrolet 8 02-14-2013 05:02 PM
Buick 3800 barely runs on cold start...then runs fine racer42 General GM Chat 3 03-04-2011 01:13 AM
98 Bonnie what temp in hot weather runs over 200 degs ??? cvc 1992-1999 3 08-11-2006 07:21 PM
Well Well Well ratmfan2118 Lounge 30 05-23-2004 01:34 PM
Cold start,smokey exhaust, and cold air only jeff 1992-1999 0 11-20-2003 02:56 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 03:36 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.