brrrrr ......and no fan for heater ! - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat


1992-1999 Series I L27 (1992-1994 SE,SLE, SSE) & Series II L36 (1995-1999 SE, SSE, SLE) and common problems for the Series I and II L67 (all supercharged models 92-99) Including Olds 88's, Olds LSS's and Buick Lesabres Please use General Chat for non-mechanical issues, and Performance and Brainstorming for improvements.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-12-2006, 09:48 PM   #1
Senior Member
Posts like a Turbo
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2002
Location: sterling heights michigan
Posts: 495
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
BUBBA is on a distinguished road
Default brrrrr ......and no fan for heater !

my heater fan stopped working a couple times last year for no reason . then would start working again on its own. now first cold night i go to the store and no fan. nothing. worked fine on the way home from work. bad switch ? bad connection ? played with fan switch. nothing. is this a common problem ? oh...its a 96 ssei with 118,000 miles. this is about the only problem i have had with it.
BUBBA is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2006, 11:55 PM   #2
Senior Administrator


Certified Car Nut
 
Mike's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Horseheads, NY
Posts: 15,641
Thanked 995 Times in 772 Posts
Mike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond reputeMike has a reputation beyond repute
Default

Bang on the blower motor housing in the engine bay. If it cuts in and out, replace it.
Mike is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2006, 09:48 PM   #3
Senior Member
Posts like a Turbo
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2002
Location: sterling heights michigan
Posts: 495
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
BUBBA is on a distinguished road
Default .........

i think it may have something to do with the remote start. i used it for the first time in a long time last night. seem to remember now why i stopped using it ! odd
worked fine this morning starting with the key.
BUBBA is offline   Reply With Quote
Old 10-14-2006, 04:01 PM   #4
Senior Member
Posts like a Northstar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Rockwall County Texas
Posts: 589
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
james tharp is on a distinguished road
Default h

Mine stopped how yours did. It would work sometimes and sometimes not. I had to replace it and now it works. BUT, the motor I put in there is not balanced and it only goes to level three. Which is better than no fan.
james tharp is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Brrrrr SuperchargerHeaven Your Ride: GM Pictures & Videos 4 02-01-2009 12:52 PM
Brrrrr - - Help? redwingsfan34 Lounge 18 01-24-2008 09:11 AM
Good Fan, Bad Fan BillBoost37 General GM Chat 5 11-05-2006 10:48 PM
AC/Heater fan comes and goes ejecto 1992-1999 9 03-19-2006 01:15 PM
heater fan broke? Bonneville Battlecruiser Everything Electrical & Electronic 13 11-17-2003 02:41 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 11:29 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.