95 SSE running problem**FIXED** - Page 3 - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat


1992-1999 Series I L27 (1992-1994 SE,SLE, SSE) & Series II L36 (1995-1999 SE, SSE, SLE) and common problems for the Series I and II L67 (all supercharged models 92-99) Including Olds 88's, Olds LSS's and Buick Lesabres Please use General Chat for non-mechanical issues, and Performance and Brainstorming for improvements.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-16-2008, 09:56 PM   #21
Junior Member
Thread Starter
 
Toddster's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 0
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Toddster is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by 93RedSled-SSE
Quote:
Originally Posted by toddster
Whoa! Holy Moly! What evil lurks in the darkness of the undercarriage! Glad you got that all fixed up.
yep, good old Wisconsin rust for you
Toddster is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2000 SSE Starting/Running problem AdderD 2000-2005 3 10-09-2008 12:12 PM
Engine Stumbles on Acceleration --- Fixed--Fixed--Whew! doorunrun Buick 10 03-02-2008 07:54 PM
fixed the hubs and rear struts and still not fixed...HELP ptrfair 2000-2005 8 08-16-2007 11:20 AM
Strut Rubbing - TOTALLY FIXED - *Fixed Pics 2/28/08* wjcollier07 1987-1991 33 06-17-2006 07:57 AM
tps problem fixed, next problem...... its840 1992-1999 2 08-02-2005 04:06 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 02:30 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.