1992 bonneville gauge problems - Page 2 - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat


1992-1999 Series I L27 (1992-1994 SE,SLE, SSE) & Series II L36 (1995-1999 SE, SSE, SLE) and common problems for the Series I and II L67 (all supercharged models 92-99) Including Olds 88's, Olds LSS's and Buick Lesabres Please use General Chat for non-mechanical issues, and Performance and Brainstorming for improvements.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-08-2005, 08:17 AM   #11
DINOSAURUS BOOSTUS

Expert Gearhead
 
BillBoost37's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Enfield, CT
Posts: 41,391
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
BillBoost37 is a glorious beacon of lightBillBoost37 is a glorious beacon of lightBillBoost37 is a glorious beacon of lightBillBoost37 is a glorious beacon of lightBillBoost37 is a glorious beacon of lightBillBoost37 is a glorious beacon of light
Default

How do you scan your car while driving. Isn't the cable in the way, so you need to drive two footed or did you pull the connector out of the hush panel to reroute?
BillBoost37 is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2005, 10:52 PM   #12
Senior Member
Posts like a 4 Banger
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 104
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
CrazyDaveFYM is on a distinguished road
Default

my car does the same thing, with the battery meter and the temp. Oil is fine. I was getting ready to post a topic, but it'* already been done . Do you think taking apart the cluster and cleaning the connectors would help?
CrazyDaveFYM is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2005, 12:14 AM   #13
Senior Member
Posts like a Camaro
 
Join Date: Apr 2005
Location: Grand Rapids,MI
Posts: 981
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Masterbm is on a distinguished road
Default

I should pull mine apart and fix the trip. My trip is all messed up
Masterbm is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2005, 01:58 AM   #14
DINOSAURUS BOOSTUS

Expert Gearhead
 
BillBoost37's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Enfield, CT
Posts: 41,391
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
BillBoost37 is a glorious beacon of lightBillBoost37 is a glorious beacon of lightBillBoost37 is a glorious beacon of lightBillBoost37 is a glorious beacon of lightBillBoost37 is a glorious beacon of lightBillBoost37 is a glorious beacon of light
Default

I did pull mine apart and clean everything, look for cracked solder joints and all that good stuff. Even put dielectric grease where the little board sits on the posts for the gauges.

In my case I was unlucky it didn't fix the problem. I suggest giving it a try if you feel like it. Many have tried it. I do not know the success rate beyond my own.

That little board fixed me up. I have a 95 car and the board came out of a 93 cluster.
BillBoost37 is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2005, 11:25 AM   #15
Senior Member
Posts like a Camaro
 
Join Date: Jan 2004
Location: Colorado Springs C.O.
Posts: 851
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
duffer26 is on a distinguished road
Default

well i just tryed myself and now it is worse it used to reset alot and now i put it back in and it worked great for 10 minuets and now total failuer lol guess i need to get it fixed any one know of a repair place ? thanks
duffer26 is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2005, 07:11 PM   #16
DINOSAURUS BOOSTUS

Expert Gearhead
 
BillBoost37's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Enfield, CT
Posts: 41,391
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
BillBoost37 is a glorious beacon of lightBillBoost37 is a glorious beacon of lightBillBoost37 is a glorious beacon of lightBillBoost37 is a glorious beacon of lightBillBoost37 is a glorious beacon of lightBillBoost37 is a glorious beacon of light
Default

Duffer.. next time please start a fresh thread. What were your symptoms and what did you do?
BillBoost37 is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2005, 07:44 PM   #17
Senior Member
Posts like a Camaro
 
Join Date: Jan 2004
Location: Colorado Springs C.O.
Posts: 851
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
duffer26 is on a distinguished road
Default

ok well it is not as bad as first thought well all the little guages and the compass and the DIC would blink out and reset do there cal sweep and what not or just not come back on
now i 'm back to it doing thaty agin but now the DIC is not as eratic as it was it is just as brite as the compass now and dont freak out untill the rest do
duffer26 is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
1992 Bonneville Heating Problems, Help needed. viniepooh General GM Chat 6 01-19-2011 02:04 PM
couple problems with my 1992 pontiac bonneville sse khezai 1992-1999 0 10-24-2008 11:30 AM
1992 Bonneville SSEi Electrical problems. xMetuZx Everything Electrical & Electronic 9 04-29-2007 09:47 PM
1992 bonneville ssei heater problems tonys92 Everything Electrical & Electronic 4 01-06-2007 12:23 AM
Problems with my 1992 SE Bonneville... Rave Detailing & Appearance 3 01-13-2004 01:21 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 03:27 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.