Hi-beam not engaging - Page 2 - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat


1987-1991 Parley with regards to your 1987 to 1991 Bonneville, Olds 88 or Buick Le Sabre Please use General Chat for non-mechanical issues, and Performance and Brainstorming for improvements.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 09-23-2005, 03:07 PM   #11
Executed
 
Join Date: Jun 2002
Location: Purgatory
Posts: 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
MikeDiaz is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by rjolly87
wait, does the switch click when you pull it? or does it just pull all the way until it switches with no stopping? never thought to ask
Not trying to hijack the post but, on mine it does not CLICK anymore, just the normal movement is there.

don't know how hall0n'* (the original poster'*) switch acts in this respect.

mike
MikeDiaz is offline   Reply With Quote
Old 09-23-2005, 04:58 PM   #12
Senior Member
True Car Nut
 
rjolly87's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Las Cruces, NM
Posts: 6,855
Thanked 298 Times in 246 Posts
rjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant futurerjolly87 has a brilliant future
Default

Quote:
Originally Posted by heapacreep
In my 1990 LE, the high beam switch pulls back towards you and clicks into place like so on any car. Never tried pushing forwards but it would be nice if the car had the flashing abiltity on it.
it does, or at least it should. check your fuses <esp one labeled flash to pass> and start another thread on it if you would like to solve the problem.
rjolly87 is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2005, 11:40 AM   #13
Executed
 
Join Date: Jun 2002
Location: Purgatory
Posts: 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
MikeDiaz is on a distinguished road
Default

my 87 never could 'flash' high beams by pushing it forward, i think he'* right on that one.
MikeDiaz is offline   Reply With Quote
Old 09-28-2005, 07:25 PM   #14
Executed
 
Join Date: Jun 2002
Location: Purgatory
Posts: 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
MikeDiaz is on a distinguished road
Default

pretty sure mine is a bad high beam relay. I took it out but need a replacement Its not just a relay it comes in a whole little assembly.

Anyone know a part # for this? there are few stamped on the part but dont think GM parts direct recognizes them.
MikeDiaz is offline   Reply With Quote
Old 09-28-2005, 07:59 PM   #15
Executed
 
Join Date: Jun 2002
Location: Purgatory
Posts: 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
MikeDiaz is on a distinguished road
Default

Part#
26035567

thanks all!
MikeDiaz is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HI-BEAM & LOW BEAM HID panda1956 1987-1991 7 08-11-2006 09:06 PM
TCC not engaging very well, or does not at all. Timothy's Buick 1987-1991 11 09-30-2005 10:30 AM
TCC not engaging? alec_b 1987-1991 12 02-24-2005 11:02 AM
Enabling Low Beam while Hi Beam is on Drifter420 Everything Electrical & Electronic 15 10-22-2003 05:15 PM
AC compressor clutch not engaging theJMFC 1987-1991 10 07-28-2003 01:38 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 07:12 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.