Guages Not working and its Not a corrosion problem...... - Page 4 - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat
GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat

Go Back   GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat > Pontiac Bonneville > Everything Electrical & Electronic

Everything Electrical & Electronic Have an electrical problem? Lighting, Alternators, gauges, DIC, HUD, etc? Post it here. Please post Audio problems in the Audio forum, and Engine control problems in the appropriate Mechanical forum for your year.

LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 08-15-2006, 12:24 AM   #31
Senior Member
Posts like a Turbo
Join Date: Feb 2005
Location: Toronto, Canada
Posts: 363
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Dutch2005 is on a distinguished road

A year later and I see this post.....sorry.
Ya for anyone who is interested I fixed the problem by getting a cluster from the wreckers.
The one that was in my car was rebuilt before I got the car (I didn't know at the time).
I noticed an extra sticker on it when I took it out, it said rebuilt on it.
So ya the problem was fixed by switching clusters, still works to this day a year later.

Dutch2005 is offline   Reply With Quote

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
guages quit working Sean123019 1992-1999 1 04-30-2008 06:07 PM
white face guages speedo problem billythekid Detailing & Appearance 0 02-14-2008 07:55 PM
1989 stalling/guages not working fierojamey 1987-1991 3 03-31-2007 01:01 AM
Well, its monday..and im not working SSEimatt93 Lounge 18 09-04-2006 08:04 PM
Guages/lights problem Soulmonger 1992-1999 2 07-08-2006 10:12 PM

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

All times are GMT -4. The time now is 08:28 AM.