Video: 0-60 in my 99 - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat


Your Other Rides: Pics & Videos Post your pictures of your non-GM vehicles. Also discuss mechanical problems regarding your non-GM (Car vids not yours should be in the lounge)

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 02-01-2007, 02:15 AM   #1
Senior Member
True Car Nut
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2002
Location: Sauk Centre, MN
Posts: 5,458
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
OLBlueEyesBonne is on a distinguished road
Default Video: 0-60 in my 99

OLBlueEyesBonne is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2007, 02:24 AM   #2
Senior Member
True Car Nut
 
Join Date: Jul 2006
Location: Granville, Ohio ~NEBF '07 Survivor~
Posts: 5,001
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
petraman is on a distinguished road
Default

not trying?
Oh, and here'* the vid:
http://smg.photobucket.com/albums/v2...t=MVI_0143.flv
petraman is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2007, 02:34 AM   #3
Senior Member
True Car Nut
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2002
Location: Sauk Centre, MN
Posts: 5,458
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
OLBlueEyesBonne is on a distinguished road
Default

Oops!!! Thanks for catching that.
Trying, yeah, I was trying......trying with a max of 3 lbs of boost. Boost seems a bit sketchy in the vids, but I'm guessing it'* because the battery was disconnected and the PCM was relearning and was probably seeing part throttle KR.
That was with the 3.4" pulley, not that it really matters with only 20% throttle.
OLBlueEyesBonne is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2007, 03:04 AM   #4
Junior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
wjcollier07 is on a distinguished road
Default

What in the.... :( NO WOT? OHHHH, not FAIR. And umm, how is it running with the battery disconnected..i didn't know these cars would do that...
wjcollier07 is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2007, 03:28 AM   #5
Senior Member
True Car Nut
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2002
Location: Sauk Centre, MN
Posts: 5,458
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
OLBlueEyesBonne is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by wjcollier07
What in the.... :( NO WOT? OHHHH, not FAIR. And umm, how is it running with the battery disconnected..i didn't know these cars would do that...
'Was', as in recent past tense. Get your English on, Buoy!!!
OLBlueEyesBonne is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2007, 03:47 AM   #6
Junior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 0
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
wjcollier07 is on a distinguished road
Default

oopsie.
wjcollier07 is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2007, 07:33 AM   #7
Senior Member
Posts like a Northstar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Charleston S.C.
Posts: 560
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
PEARL_JAM is on a distinguished road
Default

Check your oil pressure.
PEARL_JAM is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2007, 01:22 PM   #8
Senior Member
True Car Nut
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2002
Location: Sauk Centre, MN
Posts: 5,458
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
OLBlueEyesBonne is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by PEARL_JAM
Check your oil pressure.
Bad guage. guage hooked up at the time of the engine install indicated 50 psi at idle after the car idled for 1.5 minutes indoors with a start-up temp of 70-75*.
OLBlueEyesBonne is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2007, 01:40 AM   #9
Senior Member
True Car Nut
 
Join Date: Jan 2004
Location: Lakeville, MN
Posts: 4,328
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
fantastic88 is on a distinguished road
Default

Quote:
What in the.... NO WOT? OHHHH, not FAIR
Its 0*F here. WOT is not possible under 40mph without massive wheelspin.
fantastic88 is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2007, 04:42 PM   #10
Senior Member
True Car Nut
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2002
Location: Sauk Centre, MN
Posts: 5,458
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
OLBlueEyesBonne is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by fantastic88
Quote:
What in the.... NO WOT? OHHHH, not FAIR
Its 0*F here. WOT is not possible under 40mph without massive wheelspin.
When I got on the freeway this morning it was 3*, and I had no traction until 60-65 mph, and the on ramp to I-94 was clean and dry. The ramp I use to head north is very short (I'd say 1/10 of a mile), and before I got even 3/4 of the way down it I was in the 'Haro' area of the speedometer. First time I've gotten on it more than 1/3 throttle in over 150 miles, but gas mileage didn't really go up... these temps make me lucky to get even 20 on the freeway as it seems I'm always headed up-wind. Looks like this weekend the car will be parked and I'll be sitting inside -supposed to be -20* and with wind chill factors of -50*.
OLBlueEyesBonne is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Made my first video...(now with video) 97NAbonneville1 Your Ride: GM Pictures & Videos 15 04-14-2004 01:55 PM
CLINTON VIDEO VS. TITANIC VIDEO (PG) BadTA00 Lounge 1 12-28-2003 01:27 PM
Off Subject: Race Car Handling in video game Allmachtige General GM Chat 3 10-06-2002 05:15 PM
Ideas of what video's to make 99BonnevilleSE General GM Chat 1 12-31-1969 08:00 PM
Cool video Teuobk General GM Chat 4 12-31-1969 08:00 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 05:10 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.