Outlook Express 6.0 - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat


Lounge For casual talk about things unrelated to General Motors. In other words, off-topic stuff. And anything else that does not fit Section Description.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-14-2004, 07:00 AM   #1
Senior Member
True Car Nut
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2002
Location: Groton, CT _NEBF 05, 06, 07_
Posts: 2,703
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
markwb is on a distinguished road
Default Outlook Express 6.0

When I receive Topic Reply Notifications from BC and then click on the link, nothing happens. Anyone familiar with this problem, or can provide direction? Thanks (IE 6.0, OE 6.0, W98 SE)
markwb is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2004, 11:11 AM   #2
Senior Member
True Car Nut
 
Join Date: Aug 2003
Location: Salina, KS
Posts: 5,246
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
TrueWildMan is on a distinguished road
Default Re: Outlook Express 6.0

Quote:
Originally Posted by markwb
When I receive Topic Reply Notifications from BC and then click on the link, nothing happens. Anyone familiar with this problem, or can provide direction? Thanks (IE 6.0, OE 6.0, W98 SE)
Nothing at all? Do you get an error message at all?
TrueWildMan is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2004, 11:18 AM   #3
Senior Member
True Car Nut
 
Join Date: Aug 2003
Location: Salina, KS
Posts: 5,246
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
TrueWildMan is on a distinguished road
Default

Does this describe your symptoms?

When you click a link to a URL that is in a Microsoft Outlook Express e-mail message, an incorrect Web page may open, or you may receive an error message that is similar to the following error message:

The page cannot be found

The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. HTTP Error 404 File or directory not found. Internet Information Services (IIS)
TrueWildMan is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2004, 11:23 AM   #4
Senior Member
True Car Nut
 
Join Date: Feb 2004
Location: Pennsylvania
Posts: 5,177
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Twister97 is on a distinguished road
Default

I had that yesterday, but I reset my DSL then everything was fine
Twister97 is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2004, 11:26 AM   #5
Senior Member
True Car Nut
 
Join Date: Aug 2003
Location: Salina, KS
Posts: 5,246
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
TrueWildMan is on a distinguished road
Default

If this is your problem, the problem is in IE6 as well. This problem may occur if the link contains unicode characters that are encoded in the UTF-8 format. This problem occurs because Outlook Express does not correctly handle URLs that are encoded with unicode characters.

A supported hotfix is now available from Microsoft, but it is only intended to correct the problem that is described here. Only apply it to systems that are experiencing this specific problem. This hotfix may receive additional testing. Therefore, if you are not severely affected by this problem, it is recommend that you wait for the next Microsoft Internet Explorer 6 service pack that contains this hotfix.
TrueWildMan is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2004, 05:39 PM   #6
Senior Member
True Car Nut
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2002
Location: Groton, CT _NEBF 05, 06, 07_
Posts: 2,703
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
markwb is on a distinguished road
Default Re: Outlook Express 6.0

Quote:
Originally Posted by TrueWildMan
Quote:
Originally Posted by markwb
When I receive Topic Reply Notifications from BC and then click on the link, nothing happens. Anyone familiar with this problem, or can provide direction? Thanks (IE 6.0, OE 6.0, W98 SE)
Nothing at all? Do you get an error message at all?
That'* right, I get absolutely no error message after clicking on the url in the body of an email in Outlook Express, and I do not get directed to the topic reply. I just came on line a few minutes ago, opened up OE, received 2 topic replies. I clicked on them, and everything works now. I haven't changed any settings, or anything. The problem went away by itself.
markwb is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
08 Saturn Outlook XE with oil in air intake, using oil PD4Ever GMC/Chevrolet Truck/SUV 1 02-18-2013 01:53 PM
Key stuck in ignition 2008 Saturn Outlook oilersgirl Saturn 2 08-04-2012 09:14 AM
Wanted to buy - Outlook 2003 or newer popatim Lounge 1 07-03-2007 12:56 PM
Outlook Express Folders Twister97 Lounge 0 12-08-2004 03:19 AM
Looking for a e-mail client (not outlook) SSEi95 Lounge 5 05-01-2004 03:14 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 01:01 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.