forum log in not working right - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat


Lounge For casual talk about things unrelated to General Motors. In other words, off-topic stuff. And anything else that does not fit Section Description.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12-29-2004, 03:45 AM   #1
Senior Member
True Car Nut
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2003
Location: Bonney Lake/Ellensburg, Washington- WCBF '04, '05, '06, '07 Survivor-
Posts: 7,098
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
driverjohn2005 is on a distinguished road
Default forum log in not working right

anyone else having this problem? For the past week, every time I log on I have been clicking in the box after "Log me in automatically". Yet, every time I come back I have to re-log myself back in. It'* starting to bug me. Any of the Admins know whats going on?

Thanks!
driverjohn2005 is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2004, 08:30 AM   #2
Senior Member
True Car Nut
 
Join Date: Mar 2004
Location: Maryland, USA
Posts: 3,089
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
95SLE is on a distinguished road
Default

John:
I was having the same problem but it went away. I think it may have been due to the fact that I log on to the forum from 2 different PC'*. I now have to manually log myself on from my work PC but my home PC is working fine.
95SLE is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2004, 08:42 AM   #3
Senior Member
True Car Nut
 
Join Date: Feb 2004
Location: Western MA
Posts: 2,708
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
randman1 is on a distinguished road
Default

It could be a cookie problem too. Do you have any setting that deletes cookies upon closing of the browser?
randman1 is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2004, 01:15 PM   #4
Junior Member
Posts like a Ricer Type-R
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
willwren is on a distinguished road
Default

I log in from my home PC, workstation at work, and laptop at either work or home with 4 different IP'*. All work automatically.

Clear your cookies and temp files. I have to do that ocoasionally.
willwren is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cheese Log - not for sissies... SSE Motorhead Lounge 20 12-06-2006 04:16 PM
Heat not working right.... Please Help!!! kokid426 1992-1999 4 01-20-2006 04:11 PM
Dual Climate Control not working right zuluhead 2000-2005 0 07-26-2005 12:28 PM
Twilight Sentinel working then not working on '95 SSEi mrstangblb 1992-1999 1 12-03-2004 09:30 PM
Right Rear Door Power Window Not Working mikeblue94 Everything Electrical & Electronic 1 05-03-2004 05:47 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 12:32 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.