Sig pictures not working? - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat


General GM Chat When starting new posts, please specify YEAR, MAKE, MODEL, ENGINE type, and whatever modifications you have made. Chat about all things GM (and related cars). Off-topic stuff should be in the Lounge, and all Model specific mechanical problems should be posted in the proper forum.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-15-2010, 09:36 PM   #1
Senior Member
Posts like a Northstar
Thread Starter
 
YoungGunLs1's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: SW Florida
Posts: 699
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
YoungGunLs1 is on a distinguished road
Question Sig pictures not working?

Anyone else having this problem.. just noticed in every one of my posts my picture of my car and my picture for COTM no longer shows up in my sig.. just a link.

Is this a problem with the site or is someone playing a trick on me? lol
YoungGunLs1 is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2010, 09:39 PM   #2
Retired Senior Admin

Expert Gearhead
 
Danthurs's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Sheboygan Wisconsin
Posts: 29,661
Thanks: 0
Thanked 16 Times in 13 Posts
Danthurs is a name known to allDanthurs is a name known to allDanthurs is a name known to allDanthurs is a name known to allDanthurs is a name known to allDanthurs is a name known to all
Default

Odd, there should be a [ img ] one one side and [/img ] on the other.
Danthurs is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2010, 09:45 PM   #3
Senior Member
Posts like a Northstar
Thread Starter
 
YoungGunLs1's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: SW Florida
Posts: 699
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
YoungGunLs1 is on a distinguished road
Default

There is when I go to edit my sig.. I don't get it.

From what I can tell.. it is only on members who are not supporting the site.. lol

Is this some sort of hint..? lol


When I copy my sig from the editing page directly into this post it works fine as you can see:

02 SLE
Name:  sig.jpg
Views: 0
Size:  29.9 KB
Black/Chrome Wheels, 6000k Low/Fog HID'*, Halo'*, 15% Tint, Thrush Exhaust, Tinted HL Fogs & Tails, Custom Badging


Last edited by YoungGunLs1; 03-15-2010 at 09:46 PM.
YoungGunLs1 is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2010, 09:56 PM   #4
Retired Senior Admin

Expert Gearhead
 
Danthurs's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Sheboygan Wisconsin
Posts: 29,661
Thanks: 0
Thanked 16 Times in 13 Posts
Danthurs is a name known to allDanthurs is a name known to allDanthurs is a name known to allDanthurs is a name known to allDanthurs is a name known to allDanthurs is a name known to all
Default

Odd, I'll let Venom chime in.
Danthurs is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2010, 09:57 PM   #5
Senior Member
Posts like a Northstar
 
Rockstar04's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Northern Illinois
Posts: 789
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rockstar04 is on a distinguished road
Default

We are changing the rules for signature sizes, and have temporarily disabled the img tag in signatures. Supporters and site staff will be allowed one size and regular members will be limited to a smaller size.

Things will be officially announced after everything gets set up correctly, so thanks for your patience.
Rockstar04 is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2010, 10:12 PM   #6
Senior Member
Posts like a Northstar
Thread Starter
 
YoungGunLs1's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: SW Florida
Posts: 699
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
YoungGunLs1 is on a distinguished road
Default

Ok thanks! Just let me know what the rules are and I will make sure to fix what needs to be fixed.
YoungGunLs1 is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2010, 10:24 PM   #7
Administratus Emeritus
Certified Car Nut
 
GXP Venom's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Purgatory, Pennsylvania
Posts: 16,538
Thanked 7 Times in 4 Posts
GXP Venom is on a distinguished road
Default

That hasn't/shouldn't have happened yet, and I was certainly going to post a General Notice and a generous grace period. BRB, going to check your Forum settings. I think we dropped the ball here to soon.
GXP Venom is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2010, 10:41 PM   #8
Senior Member
Posts like a Northstar
 
Rockstar04's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Northern Illinois
Posts: 789
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rockstar04 is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by GXP Venom View Post
That hasn't/shouldn't have happened yet, and I was certainly going to post a General Notice and a generous grace period. BRB, going to check your Forum settings. I think we dropped the ball here to soon.
O sorry, I assumed things were just getting setup up.
Rockstar04 is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2010, 10:44 PM   #9
Administratus Emeritus
Certified Car Nut
 
GXP Venom's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Purgatory, Pennsylvania
Posts: 16,538
Thanked 7 Times in 4 Posts
GXP Venom is on a distinguished road
Default

Well, its going to get much dimmer in here fast. Some wires got crossed and the new size/formatting is happening before I thought. Very Sorry Man, but it'* started and can't reverse now to just go back again. $$$. We have turned on the Forums signature pic function. Please use it and if any trouble, we will help any who cant do it on thier own. I mentioned this in a thread last night, and the programmer thought it was a go.

By Forum software format, regular users must use a 100x500 pixels picture, Members with subscription 150x600.
GXP Venom is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2010, 10:46 PM   #10
Administratus Emeritus
Certified Car Nut
 
GXP Venom's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Purgatory, Pennsylvania
Posts: 16,538
Thanked 7 Times in 4 Posts
GXP Venom is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by Rockstar04 View Post
O sorry, I assumed things were just getting setup up.
You assumed right! The train has left the station. And I dont have a brake. WoooooOOOOooooWoooooooo!!!
GXP Venom is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Guages Not working and its Not a corrosion problem...... Dutch2005 Everything Electrical & Electronic 30 08-15-2006 01:24 AM
Instrument Display/Backlights Not Working (Not a Fuse) DavidR Everything Electrical & Electronic 3 10-26-2005 03:51 PM
Twilight Sentinel working then not working on '95 SSEi mrstangblb 1992-1999 1 12-03-2004 09:30 PM
not good. NOT GOOD. (hit and run, not bad-BAD, but not good) repinS General GM Chat 13 11-26-2004 11:35 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 08:25 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.