Problem with the Electrical - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat


Everything Electrical & Electronic Have an electrical problem? Lighting, Alternators, gauges, DIC, HUD, etc? Post it here. Please post Audio problems in the Audio forum, and Engine control problems in the appropriate Mechanical forum for your year.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-24-2008, 07:22 PM   #1
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
blr2000 is on a distinguished road
Default Problem with the Electrical

Hello, I am hoping that someone can shed some light on a few problems I am having with my car. The key fob when pressed will not lock or unlock the doors (yes I changed the battery, haha), when I start the car, 'unknown driver' shows up on the dic. When I try to select either driver one or two from the door buttons nothing happens. I have tried to reset the key fob by holding down the lock and unlock buttons according to the book, nothing happens. Also the windows will not go down, absolutely no noise or anything happens when I depress the window switch.

Is the window problem related to the key fob problem, or should my bonnie be called christine?

Any help would be great. I called the dealer, of course he want 85 bucks for the diagnostic....I am hoping to have an idea before I go in there.

Thanks
blr2000 is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2008, 07:24 PM   #2
Senior Member
Certified Car Nut
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 12,432
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
J Wikoff is on a distinguished road
Default

Moving to Electrical.
J Wikoff is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2008, 10:06 PM   #3
Senior Member
True Car Nut
 
Join Date: Jul 2004
Location: Grand Rapids, Mi
Posts: 5,656
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Archon is on a distinguished road
Default

It'* possible that you have a problem with the driver'* door module. That is a common part to the symptoms that you are describing.
Archon is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cluster problem, A bad Trans. Speed Sensor or an Electrical Problem DeathDealer Oldsmobile 8 12-31-2012 10:32 PM
Weird electrical problem... SSEi95 1992-1999 20 07-26-2003 01:56 AM
A/C problem - seems electrical - any suggestions? cujimmy 1992-1999 5 04-16-2003 06:39 PM
Electrical Problem John 1992-1999 1 12-22-2002 01:56 PM
Electrical Problem ridic2002 1992-1999 7 09-04-2002 04:17 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 08:46 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.