SKYLARK 3.3 V6 year 1990 - service manual - Page 2 - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat


Buick When starting new posts, please specify YEAR, MAKE, MODEL, ENGINE type, and whatever modifications you have made.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-29-2014, 04:52 PM   #11
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2014
Location: Czech Republic, Europe
Posts: 6
Thanked 1 Time in 1 Post
yuri13 is on a distinguished road
Default

Awesome! Thank you very much!

It gave me errors number 13 and 34.. So lambda and intake air-flow sensors are damaged somehow.. Is there any way to even erase error memory without connecting to PC or other diagnostic tool?
yuri13 is offline   Reply With Quote
Old 10-29-2014, 06:11 PM   #12
Senior Member
True Car Nut
 
Soft Ride's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: BC Canada
Posts: 3,588
Thanked 340 Times in 302 Posts
Soft Ride has much to be proud ofSoft Ride has much to be proud ofSoft Ride has much to be proud ofSoft Ride has much to be proud ofSoft Ride has much to be proud ofSoft Ride has much to be proud ofSoft Ride has much to be proud ofSoft Ride has much to be proud of
Default

If you remove the battery cables for 5 minutes that should clear the codes.
Of course once you start it again, if it senses a problem the light will come back on again.
Soft Ride is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Soft Ride For This Useful Post:
yuri13 (11-01-2014)
Old 11-01-2014, 06:45 PM   #13
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2014
Location: Czech Republic, Europe
Posts: 6
Thanked 1 Time in 1 Post
yuri13 is on a distinguished road
Default

Worked perfectly! My Buick told me error numbers 13 a 34.. So my lambda was dead (so I replaced it) and my MAF sensor doesn't work properly (ordered it and waiting)..

MAF acts weird, one time the service control light is on, sometimes it'* off.. It happens during the ride.. When the light is off, engine goes smoothly.. When it'* off, engine starts to push-pull while running "D" on idle and the idle itself is unstable too..

I'm going to replace MAF, change spark plugs and also their cables.. Thus solving the problem I hope..
yuri13 is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to yuri13 For This Useful Post:
Soft Ride (11-02-2014)
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
1990 GM Commercial "These Hands"...1990 SSE BonnevilleLErocks Your Other Rides: Pics & Videos 6 03-20-2007 07:39 PM
2001 Service Manual snitz 2000-2005 1 08-08-2004 11:04 PM
Anyone have a copy of a service manual for a 94 SE bernout70 General GM Chat 7 03-12-2004 05:39 PM
Service Manual Teuobk 1992-1999 11 09-08-2003 06:29 PM
96 Service Manual jimzdat 1992-1999 0 08-03-2002 10:36 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 11:36 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.