Sony on fire! - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat


Audio (and aftermarket electronics) This is your place for alarms, remote starters, to brag about your system, exaggerate your db levels, or simply ask questions for stock or aftermarket audio. No Flames! (except from roasted amps)

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 02-26-2004, 11:57 AM   #1
Senior Member
Certified Car Nut
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 15,928
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
BonneMeMN is on a distinguished road
Default Sony on fire!

http://www.explorerforum.com/forums/...threadid=95985

I thought that was pretty humorous.
BonneMeMN is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2004, 12:05 PM   #2
Sol
Senior Member
True Car Nut
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 8,909
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Sol is on a distinguished road
Default

LOL, I love the sarcasm used.
Sol is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2004, 03:12 PM   #3
Senior Member
Certified Car Nut
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 12,432
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
J Wikoff is on a distinguished road
Default

I have a friend that had that same model amp. It went bad after seven months. I was gonna sign up, login, and tell them about it and also my mom'* Explorer, but it costs money!!
J Wikoff is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2004, 04:15 PM   #4
Senior Member
True Car Nut
 
GAMEOVER's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Racine Wi
Posts: 5,146
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
GAMEOVER is on a distinguished road
Default

i had the 760w for month blew it up once a week i got my use out of the warrenty
GAMEOVER is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2004, 05:37 PM   #5
Senior Member
Posts like a Northstar
 
Join Date: Oct 2003
Location: RI
Posts: 692
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
givemebreak is on a distinguished road
Default

Ha!
I have that amp in the basement!!!!

My buddy came here to change it out....
Its toast..at less then 1 year old!!!

He obviously didn't seem to want to take it with him...so its going to the trash!!!

I can't say I have had any bad experiences as of yet....with sony

I have had a few amps...and some 5 1/4 components...they all worked and sounded great!
I know there not the Highest in the quality dept.....but for what i paid and what they were...they did me well.
i actually still have the amps....
givemebreak is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2004, 06:20 PM   #6
Senior Member
True Car Nut
 
Join Date: Oct 2003
Location: Pittsburgh, Pa.
Posts: 7,551
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
SSsuperchargedEi is on a distinguished road
Default

ive had my sony 1600 watt amp for eight months now and im more than satisfied :(
SSsuperchargedEi is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2004, 06:37 PM   #7
Senior Member
Posts like a Camaro
 
Join Date: Aug 2003
Location: Cleveland, Ohio
Posts: 1,177
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
97NAbonneville1 is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by jwikoff99
I have a friend that had that same model amp. It went bad after seven months. I was gonna sign up, login, and tell them about it and also my mom'* Explorer, but it costs money!!
.

It costs money to join now?

That is the forum I used to frequent all the time... good place, good buch of guys and gals. Rick, the guy who owns it, has his huge *** explorer... I belive he is running 35'*...
97NAbonneville1 is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2004, 08:06 PM   #8
Senior Member
Certified Car Nut
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 12,432
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
J Wikoff is on a distinguished road
Default

Nevermind, I clicked Join Elite Explorers instead of Register. It'* free.
J Wikoff is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2004, 01:28 AM   #9
Senior Member
True Car Nut
 
Join Date: May 2003
Location: Lethbridge, Alberta, _______Canada._______ West Coast Bonneville Fest ___05,06,07 Survivor___
Posts: 8,134
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
SSEimatt93 is on a distinguished road
Default

ive never had a problem with my sony deck, sounds good and all, but i guess, thats pretty funny ****!
SSEimatt93 is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
uh hee hee fire fire its840 Lounge 8 05-09-2007 08:16 AM
Just got a Sony DSC-T7 to try out pontiacGXP Your Ride: GM Pictures & Videos 22 02-18-2006 03:58 PM
My Sony Head Unit Pictures (56K-Major Warning, Dont Try!) Lowrider0308 Your Ride: GM Pictures & Videos 19 01-30-2005 08:24 PM
I got a new Sony Head unit!!!! Lowrider0308 Audio (and aftermarket electronics) 16 01-26-2005 08:50 PM
sony 91_bonneville_le Audio (and aftermarket electronics) 3 06-02-2004 11:43 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 05:31 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.