Now I have a problem.... - Page 2 - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat


2000-2005 Discuss your 2000-2005 Bonneville SE, SLE, and SSEi Please use General Chat for non-mechanical issues, and Performance and Brainstorming for improvements.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12-22-2005, 06:56 PM   #11
Senior Member
Posts like a 4 Banger
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2003
Location: Toledo, Ohio
Posts: 135
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Boberle1150 is on a distinguished road
Default

ok thanks. I am going to go do in in just a little bit. Thanks again! Brad
Boberle1150 is offline   Reply With Quote
Old 12-23-2005, 10:55 AM   #12
Senior Member
Posts like a 4 Banger
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2003
Location: Toledo, Ohio
Posts: 135
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Boberle1150 is on a distinguished road
Default

Thought I would let everyone know the install went very well last night and had no problems at all. Took less than15 minutes to fix. Just wanted to thank everyone for thier help again! So nice to have my car back to normal!
Boberle1150 is offline   Reply With Quote
Old 01-13-2006, 11:38 PM   #13
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Huskerstew is on a distinguished road
Default

Great to here you got it fixed. Mine broke too and the pulley was reverse threaded. The pulley that cam in was the "lefty loosey" threading...go figure. When the pulley finally came out, the threads were boogered up and now a bolt/nut is keeping the new pulley in place. My problem now is...Since I did not see how the belt was installed to begin with, does anyone have a good routing on the this SC belt???
Huskerstew is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2006, 09:19 AM   #14
Senior Member Emeritus
Posts like a Camaro
 
Join Date: Feb 2005
Location: Grand Rapids, Iraq
Posts: 1,129
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Chad V is on a distinguished road
Default

Should be the belt routing sticker on the frame between the grill and the engine bay where those two flimsy support bars are.
Chad V is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
It died and won't start. Now have new motor and now this... '96BonnevilleL67 1992-1999 77 08-06-2007 06:50 PM
My 92 SSEi now has chrome torque stars**NOW WITH PICS** 94SSEgold Your Ride: GM Pictures & Videos 17 12-28-2005 06:35 PM
ok....now i have a new problem! silentfrwy 1992-1999 2 09-30-2004 09:13 AM
18" LUV BABY!!!!!!! -I need rubbers now. (With PIX now) OLBlueEyesBonne Your Ride: GM Pictures & Videos 17 06-20-2004 10:24 AM
While I have your attention, I have a problem. PLEASE READ! Buddha Jones 1992-1999 34 09-08-2002 03:15 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 04:52 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.