losing lights - GM Forum - Buick, Cadillac, Olds, GMC & Pontiac chat

2000-2005 Discuss your 2000-2005 Bonneville SE, SLE, and SSEi Please use General Chat for non-mechanical issues, and Performance and Brainstorming for improvements.

losing lights

Reply

 
 
 
Old 01-07-2013, 09:48 AM
  #1  
Member
Posts like a V-Tak
Thread Starter
 
james1965's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Meadville Pa
Posts: 48
Thanked 0 Times in 0 Posts
james1965 is on a distinguished road
Default losing lights

well, the other night i jumped in the car to take my wife to the hospital and had no low beams. I tried turning them on manually and they came on but then went out. after a few moments they came on again and stayed on for 5 minutes then went out again. high beams seem fine, fog lights work , dash lights are all fine. after leaving the hospital the lights worked fine for the trip home and then to my in laws. and then on the way home they quit again.. any ideas ? no fuses bad, don't think the grounds are trouble.

this being my 2005 SLE Bonn..
james1965 is offline  
Reply With Quote
Old 01-07-2013, 04:13 PM
  #2  
Retired Administrator

True Car Nut
 
GunsOfNavarone's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Williamsport, PA
Posts: 2,877
Thanked 173 Times in 134 Posts
GunsOfNavarone has much to be proud ofGunsOfNavarone has much to be proud ofGunsOfNavarone has much to be proud ofGunsOfNavarone has much to be proud ofGunsOfNavarone has much to be proud ofGunsOfNavarone has much to be proud ofGunsOfNavarone has much to be proud ofGunsOfNavarone has much to be proud ofGunsOfNavarone has much to be proud ofGunsOfNavarone has much to be proud of
Default

You are going to have to isloate the problem.

Bad ground, switch or sensor come to mind. Since it works some times, we know the fuses to be ok. I would start checking connectors, cleaning contacts and go from there. This is not a common problem for the 2000-2005 series Bonnevilles.
GunsOfNavarone is offline  
Reply With Quote
Old 01-07-2013, 04:52 PM
  #3  
Member
Posts like a V-Tak
Thread Starter
 
james1965's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Meadville Pa
Posts: 48
Thanked 0 Times in 0 Posts
james1965 is on a distinguished road
Default

Turns out the Low Beam Headlight relay was going bad.. replaced it and seems to be working ok now.
james1965 is offline  
Reply With Quote
Reply
 
 
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
fdh01bonneville
Detailing & Appearance
3
05-13-2007 04:19 AM
Jeep2Bonny
Lounge
18
01-24-2004 10:43 AM
MikeDiaz
1987-1991
6
01-14-2004 09:13 AM
Jim W
Lounge
13
08-20-2003 02:23 PM
00arcticssei
Performance, Brainstorming & Tuning
5
06-16-2003 11:46 PM


Thread Tools
Search this Thread