Finally! Thanks - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat


2000-2005 Discuss your 2000-2005 Bonneville SE, SLE, and SSEi Please use General Chat for non-mechanical issues, and Performance and Brainstorming for improvements.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-30-2009, 09:56 PM   #1
Member
Posts like a V-Tak
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 50
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
samgash702 is on a distinguished road
Thumbs up Finally! Thanks

I think I finally got the multiple misfire corrected! I changed plugs and wire and that did not help. So, I bought a coil and tried it on each spot seperatly with no help. I tried sprayn carb cleaner for vaccum leaks with no help. I though WTF I'll buy all 3 coils. I installed them and as soon as I fired it up, I knew I had it. Took her for a ride and I think I may have fallen back in love again. Now, if the seat heater, and a/c worked and that damn rough shift were all better I'd be much happier! Thanks for the help so far, I didn't have the money to have someone else put their hands in er.
samgash702 is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2009, 10:13 PM   #2
Retired Senior Admin

Expert Gearhead
 
Danthurs's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Sheboygan Wisconsin
Posts: 29,661
Thanks: 0
Thanked 16 Times in 13 Posts
Danthurs is a name known to allDanthurs is a name known to allDanthurs is a name known to allDanthurs is a name known to allDanthurs is a name known to allDanthurs is a name known to all
Default

Did you test your old coils?
Danthurs is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2009, 10:37 PM   #3
Member
Posts like a V-Tak
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 50
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
samgash702 is on a distinguished road
Default

Can u do that with car off, old coils off? Also, I just went out and ran it good, and I was gettn sum misfires at high RPMs. I had pulled plugs yesterday and a couple look a little black, not on the very end, but around the ring at the end. Could this maybe a problem? Maybe replace plugs again?
samgash702 is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2009, 10:46 PM   #4
Retired Senior Admin

Expert Gearhead
 
Danthurs's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Sheboygan Wisconsin
Posts: 29,661
Thanks: 0
Thanked 16 Times in 13 Posts
Danthurs is a name known to allDanthurs is a name known to allDanthurs is a name known to allDanthurs is a name known to allDanthurs is a name known to allDanthurs is a name known to all
Default

Here'* how to test them.

https://www.gmforum.com/t278818/

Clean the plugs and see if that helps.
Danthurs is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FINALLY ORDERED MY HID'S! Thanks for helping me decide raptor660 General GM Chat 9 09-18-2010 10:03 PM
Finally Back From Barrow - Finally! Cheetah Lounge 15 12-14-2006 11:16 AM
Gee, thanks for the info, honey! (fixed the Neon, finally) BonnieBrougham Lounge 8 08-24-2006 02:00 PM
Thanks for all the help elee123456 1992-1999 1 02-13-2003 03:43 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 10:46 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.