Important Announcement: My Alternator is Just Fine - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat


1992-1999 Series I L27 (1992-1994 SE,SLE, SSE) & Series II L36 (1995-1999 SE, SSE, SLE) and common problems for the Series I and II L67 (all supercharged models 92-99) Including Olds 88's, Olds LSS's and Buick Lesabres Please use General Chat for non-mechanical issues, and Performance and Brainstorming for improvements.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-27-2004, 07:28 PM   #1
Senior Member
True Car Nut
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2002
Location: Chicago, IL
Posts: 2,409
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
acg_ssei is on a distinguished road
Default Important Announcement: My Alternator is Just Fine

So I'm out driving around at 6:00 a.m. this morning in our first blizzard of the season: all the lights on, low beams and foglights, blower going full blast, rear defogger on, tunes, and what'* that ticking sound? Oh, yeah, my turn signals, which are working perfectly even though I'm sitting at a stoplight idling with my foot on the brake, so all the brake lights are on as well...

So _my_ alternator is working great! Nyah, nyah, nyah!

(Okay, it _is_ the fourth one on the car that I know of _and_ it will probably die next Tuesday, but just for right now let me enjoy myself...)
acg_ssei is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2004, 07:36 PM   #2
Sol
Senior Member
True Car Nut
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 8,909
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Sol is on a distinguished road
Default

Glad it works.
Sol is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2004, 07:45 PM   #3
Senior Member
True Car Nut
 
Join Date: May 2003
Posts: 7,262
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
ssesc93 is on a distinguished road
Default

me too!!
ssesc93 is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
92 88 won't restart after sitting. Cold start fine, imediate restart fine chevjerico Oldsmobile 8 05-27-2013 12:07 AM
Important Announcement!!! MOS95B Lounge 53 07-26-2006 05:36 PM
Starting Problem + Tach goes to 0 but car runs just fine jimbo2310 Everything Electrical & Electronic 5 11-18-2005 11:15 PM
Halo, Halo you all Halo'ing? I'm Halo'ing just fine. Allmachtige Lounge 10 11-11-2004 10:58 PM
Salesman tells me this cars brakes are fine.. just too funny James Ketcham General GM Chat 16 10-27-2003 03:58 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 04:32 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.