Can anyone help answer this possible misfire problem???? - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat


1992-1999 Series I L27 (1992-1994 SE,SLE, SSE) & Series II L36 (1995-1999 SE, SSE, SLE) and common problems for the Series I and II L67 (all supercharged models 92-99) Including Olds 88's, Olds LSS's and Buick Lesabres Please use General Chat for non-mechanical issues, and Performance and Brainstorming for improvements.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-26-2004, 11:34 AM   #1
Senior Member
Posts like a Supercharger
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2004
Location: Clarkston, Michigan
Posts: 175
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
JLAudioEclipse is on a distinguished road
Default Can anyone help answer this possible misfire problem????

If i put it in first or sound gear and hold the gas at one steady RPM it will like pause or misfire but does not sound to misfire just fells like it does.I can tell a lot more now that i have put a flowmaster 80 series on because it changes the exhaust tone when it happens. It does not have any problem at WOT. Still very quick not showing any power loss at any RPM but it'* noticed at low speeds and lower RPM. what would cause this. Complete tune up done less than 10,000 miles ago. read in sig for plugs and wires.

Thanks
Ryan
JLAudioEclipse is offline   Reply With Quote
Old 03-26-2004, 11:59 AM   #2
Senior Member
True Car Nut
 
Join Date: Jun 2003
Location: Purgatory
Posts: 6,313
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
PontiacDad is on a distinguished road
Default

What rpm range does this happen? Are you pulling or cruising when it studders?
It sounds like the ignition, although new check and make sure the wires are properly seated, look for any nics in the wires too.
Do you still have the original fuel filter? Maybe the fuel preassure is low untill your into wot?
PontiacDad is offline   Reply With Quote
Old 03-26-2004, 12:30 PM   #3
Senior Member
Certified Car Nut
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 15,928
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
BonneMeMN is on a distinguished road
Default

Quote:
r 2) Bosch Platium +4 spark plugs 3) Bosch Premiuim wire set
I know you've heard it from us before, but members from FL to Canada have had these problems with Bosch. Betya thats doing it.

Otherwise if you notcied it with the flowmaster it could be backpressure related.
BonneMeMN is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hopefully someone from Canada can answer this.... Pearl_bonnie02 Lounge 8 10-13-2006 12:59 PM
Misfire problem - Please help yukong 1992-1999 4 07-24-2006 08:38 AM
Looking for smart men to answer car problem.... SSE14U24ME 1987-1991 16 04-02-2004 02:10 AM
Help answer this question for me? JLAudioEclipse Performance, Brainstorming & Tuning 11 02-13-2004 10:44 AM
Can You Answer THIS?? Tamara Performance, Brainstorming & Tuning 9 06-07-2002 11:19 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 09:40 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.