Cam sensor + garage screw up - GM Forum - Buick, Cadillac, Chev, Olds, GMC & Pontiac chat


1992-1999 Series I L27 (1992-1994 SE,SLE, SSE) & Series II L36 (1995-1999 SE, SSE, SLE) and common problems for the Series I and II L67 (all supercharged models 92-99) Including Olds 88's, Olds LSS's and Buick Lesabres Please use General Chat for non-mechanical issues, and Performance and Brainstorming for improvements.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-12-2009, 02:18 AM   #1
Member
Posts like a V-Tak
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 44
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
95 Riviera is on a distinguished road
Default Cam sensor + garage screw up

ok...so heres the story..blew my transmission a couple months ago..its been down hill from there...firs tthe check engine light came on very little..like once every couple days...noticed no difference..so let it go...but then it started to become solid..
so i went to a garage to have it looked at. scan confirmed cam sensor code. so...he tells me he went through every possible problem and its the cam sensor itself... 120 bucks for a part thats normally 40 bucks online...but ok fine..just fix it. so he fixes it...car just didnt feel right..but light was off...i call him and tell him..he said if it doesnt feel right in a week call me. well i barely drive anywere cuz im on vacation. but i drove it to the store..4 miles..popped on..went off..drove 80 miles the next day.....NO light..ok..good right...4 days later..drive to the store again...light solid entire time..car feels terrrrriibbllleee
so i call the guy who fixed it..hes out of town this weekend..so im goin in on tuesday.

now my questions..
if he scans and its the SAME code..which straight up means...he messed up the diagnoses...is he resonsible for PARTS and LABOR? cuz i had to shell out 120 bucks for a part that didnt do ****..why must i pay for his mistake? he was wrong and it cost me all that plus labor..
like if i need a new wire harness...am i responsible for for the cost? and what if i buy it and it doesnt work AGAIN..i have to drive 1200 miles in one week back to pgh..so even if this does temporary fix it..id have to pay the costs all over again...so the guy gets 400 bucks..and nothin is fixed. i am in a quite an odd and rare predicament!!!

HELP!!!!!!!!!!!!!
95 Riviera is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2001 Chevy Express van with crank sensor / cam sensor correlation problems PStan Chevrolet 6 05-08-2014 05:45 AM
Relation of cam sensor to crank sensor. 57lxi 1992-1999 4 07-29-2010 02:27 PM
MAF sensor retaining screw size? anthonyv62 1992-1999 4 07-05-2006 02:38 PM
HELP! cam sensor error... and its NOT the cam sensor Sprig Everything Electrical & Electronic 3 06-17-2006 11:13 AM
Error 41 (cam sensor circuit) on bonnie 93 se gnes 1992-1999 5 11-10-2002 09:01 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -4. The time now is 07:20 PM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.